Home FASHION & BEAUTY YES YES YES: deze za-li-ge beautymerken kunnen we binnenkort shoppen bij ICI...

YES YES YES: deze za-li-ge beautymerken kunnen we binnenkort shoppen bij ICI Paris XL

Dit najaar komen we sowieso met een XL shoppingtasje buiten

giphy.com
Er was een tijd dat het aanbod op de Belgische beautymarkt maar magertjes leek in vergelijking met bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk of zelfs Amerika. Gelukkig is ICI Paris XL er om daar iets aan te doen! Binnenkort kan je er namelijk een hoop supertoffe merken shopppen die je hier eerder nog niet kon krijgen. En wij weten welke!

Voorlopig is het aftellen tot eind september, want dan breidt ICI Paris XL zijn assortiment serieus uit. Wij waren al héél gelukkig toen de parfumerie cosmeticamerk Urban Decay begon te verkopen, maar nu komen deze topmerken er ook nog bij. En wij zijn excited!

1. Smashbox

Smashbox is een cosmeticamerk dat je die moeiteloze LA-look belooft: glamoureus, maar natuurlijk. Wij zijn vooral van hun steengoede primer.

smashbox

2. Zadig & Voltaire

Het modemerk bedtreedt nu ook de parfummarkt, en dat doen ze héél goed. Leuke touch? De parfumflesjes voor hem en haar passen perfect in elkaar. Net zoals de halve hartjeskettingen van vroeger, maar dan, euh, een beetje meer volwassen.

zadig

3. Bumble & Bumble

Nog niet van Bumble & Bubmle gehoord? You're in for a treat. Dit haarmerk heeft topproducten voor élk haartype. Onze favorieten? de zeezoutspray en de spray die je haar meer textuur geeft.

bumble

4. Abercrombie & Fitch en Hollister

De kleding van deze twee zustermerken kent iedereen, maar have you met hun parfums? De nieuwe Hollistergeuren zijn fris en zomers, terwijl die van Abercrombie & Fitch ideaal is om aan je vriend te geven voor z'n verjaardag. Eerst waren de geurtjes alleen te shoppen in de kledingwinkels, maar nu shop je ze binnenkort ook bij ICI Paris XL!

hollister

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.