Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ontdek hier de beste tips voor een perfect gehydrateerde huid.

Zo krijg je een mooie, zomerse glow!

Advertorial

Zonnebaden, aperitieven, lange wandelingen op het strand: heerlijk! Maar voor je huid is het net iets minder aangenaam. De oplossing? Je huid optimaal hydrateren voor een stralende, glowy teint.

Wat doe je wel, wat doe je niet?


Wist je dat ons lichaam voor 60 % uit water bestaat? Elke dag scheiden we op natuurlijke wijze ongeveer twee liter water uit. En die hoeveelheid verhoogt nog onder invloed van externe factoren, zoals de zon, de warmte, veelvuldig douchen, fysieke activiteit en alcohol. En hoewel de combinatie van zonnebaden, aperitieven en zwemmen de zomer voor velen net zo leuk maakt, vindt onze huid dat heel wat minder aangenaam. Beetje bij beetje neemt de vochtbalans in de huid af. Het resultaat: aan het einde van de zomer ziet ons gezicht er dof en schilferig uit. Bye bye, stralende teint waarmee we zo graag aan het begin van het schooljaar willen uitpakken. Gelukkig kun je dit vermijden door je huid de hele zomer lang goed te hydrateren!

Een goede hydratatie begint op je bord. Genoeg drinken, waterrijk voedsel eten (zoals komkommer, watermeloen, selderij of meloen) en met mate alcohol consumeren is dus de boodschap. Daarnaast speelt ook je beautyroutine een belangrijke rol: kies voor producten die afgestemd zijn op jouw behoeften, geef de voorkeur aan milde verzorgingsproducten die de huid niet agressief reinigen en hydrateer je huid élke dag.

Gevonden: dé hydratie-topper voor de zomer


Je hebt het intussen begrepen: geen enkele zomerse beautyroutine is compleet zonder een goede hydraterende crème. Ben je op zoek naar een hydraterend product  met natuurlijke ingrediënten dat onmiddellijk in de huid dringt zonder een plakkerig laagje achter te laten? Dan kies je voor de nieuwe Hydraterende Gel van DruivenwaterTM van Caudalie. Dankzij de vloeibare, ultrafrisse en uiterst hydraterende textuur verdient deze hydratatie-topper een plekje tussen onze zomerfavorieten. Dit nieuwe verzorgingsproduct is gemaakt van biologisch druivenwater en werkt als een hydraterende patch die vocht vasthoudt in het huidweefsel. De formule, die samengesteld is met 98 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong en gegarandeerd siliconenvrij is, hydrateert onmiddellijk, intens en op natuurlijke wijze. De klinische resultaten liegen er niet om: de huid wordt onmiddellijk 84 % meer gehydrateerd(1)

.  Deze verzorging – verrijkt met polyfenolen uit druivenpitten – werkt als een antioxiderend schild en beschermt ons huidweefsel tegen vrije radicalen.

Tournée générale voor alle huidtypes!


Nog een voordeel: de Hydraterende Gel van DruivenwaterTM van Caudalie is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Dankzij de biologische aloë vera in de formule heeft dit frisse, 100 % vegan verzorgingsproduct een kalmerend effect op de huid en vermindert het rode vlekken. De lichte textuur, die in enkele seconden in de huid dringt, garandeert een langdurige hydratatie zonder vette laag. Uitstekend nieuws voor huidtypes met imperfecties dus. Omdat Caudalie veel waarde hecht aan de natuur, zit de hydraterende gel in een milieuvriendelijke, volledig recycleerbare verpakking. Vanaf nu zijn alle verpakkingen van de collectie Vinosource-Hydra gemaakt van glas en gerecycleerd plastic. Kort gezegd: een hydraterende, frisse, fruitige én natuurlijke verzorging die onmiddellijk werkt en bewezen efficiënt is, die zorg draagt voor je huid en voor de planeet, en die je zonder aarzelen in je zomerse beautycase kunt stoppen. Laat die frisse, stralende zomertint maar komen!

Vinosource-Hydra Hydraterende Gel van Druivenwater (€ 26,40) is verkrijgbaar bij de apotheek, in de Caudalie winkels in Brussel en Brugge, en via caudalie.com.

(1) Instrumentele test. Corneometrie na 30 min. bij 11 vrijwilligers.

FLAIR STORIES