Home FASHION & BEAUTY Beauty WOW: Nina Dobrev lijkt op een Parisienne met deze superkorte snit

WOW: Nina Dobrev lijkt op een Parisienne met deze superkorte snit

Herken jij haar nog?

Hollywood hield heel even de adem in door de verschijning van Nina Dobrev. De Bulgaars-Canadese actrice stond op de rode loper voor de première van haar nieuwste film ‘Flatliners‘. Ze droeg een prachtige jurk ontworpen door Prabal Gurung, maar het was haar haar dat ieders aandacht trok.

Sinds het einde van ‘The Vampire Diaries‘ heeft Nina Dobrev niet stilgezeten. Nu ze de ene rol na de andere scoort, ziet het ernaar uit dat de carrière van de actrice nog maar net is begonnen. Ze lijkt ook meer dan ooit te experimenteren met haar look.

In januari had Nina al de schaar gezet in haar bekende lange lokken. Nu andere celebs haar voorbeeld volgen en zich ook een golvende lob aanmeten, besloot de 28-jarige actrice om het weer over een andere boeg te gooien.

Zo ziet Nina er dus niet meer uit.

Nina nam een grote risico door haar kapsel slechts twee uur voor ze op de rode loper moest verschijnen, te laten knippen in een bob. Gelukkig was ze in goede handen bij haarstyliste Riawna Capri, die de actrice een Parisian look gaf, inclusief een froufrou.

Final Touches, literally, ✂️? for last nights #FlatlinersMovie #Premiere. @nina @adambreuchaud @ninezeroone

A post shared by Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) on

@prabalgurung

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

World meet Bob. Bob… world. ??

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Parisian chic

Nina Dobrev liet haar fans via Twitter weten dat de nieuwe look bij haar recente filmrol hoort. Het is geen toeval dat ze op een Parijse dame lijkt met haar gewaagde coupe. In ‘Lucky Day’ zal Nina namelijk in de huid kruipen van een Franse kunstenares!

In een interview met ET liet ze weten dat een Franstalige rol in een film altijd al op haar bucketlist stond. Nina gaf wel toe dat het een van de grootste uitdagingen is waar ze tot nu toe voor heeft gestaan. Ze is nog maar net klaar met een filmproject en vliegt alweer in een nieuw avontuur. You go, girl!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op zoek naar een kapper? Ontdek de beste salons in je buurt via FlairHair.be.

Hier vind je nog meer inspiratie voor een nieuwe look: