Home FASHION & BEAUTY WOW: deze 6 kledingstukken shop je een stuk goedkoper in de mannenafdeling

WOW: deze 6 kledingstukken shop je een stuk goedkoper in de mannenafdeling

Weer wat centjes bespaard!

We all love shopping, maar onze aankopen tikken na een tijdje wel wat aan. Elke besparingstip is dus so-wie-so welkom. En wie zoekt, die vindt – in de mannenafdeling, that is.

Het gebeurt vaker dan we doorhebben: spullen voor mannen zijn regelmatig een stuk goedkoper dan het equivalent voor vrouwen. Niet eerlijk, right? En dan gaat het niet alleen over shampoo, parfum of douchegel, maar ook over kleding. Vooral deze kledingstukken zouden een stuk goedkoper zijn als je ze in de mannenafdeling shopt.

1. Sokken

Vooral wanneer je een grote schoenmaat hebt, is het verstandig om in de mannenafdeling te gaan kijken. Sokken zijn er groter, dikker én een pak goedkoper. En no worries: ook mannensokken hebben vaak leuke printjes.

2. Sweaters

Een sweater moet groot en comfy zijn, dus het maakt niet uit als hij een tikkeltje oversized is. Ga voor een slouchy mannenmodel en geniet van de vrijheid (én van de extra centjes).

3. Boyfriend jeans

Een jeans die geïnspireerd is op die van een man, shop je ook gewoon bij de mannen. Logisch toch? De fit is perfect relaxed én je kan zeggen dat je een 'echte' boyfriend jeans hebt. En who knows – misschien kunnen jullie hem wel delen (ook in de kosten!).

4. Hemden

Een wit overhemd is mooier wanneer het oversized is. Ga wel voor een slim fit: het aansluitende mannenmodel zit vaak al los bij vrouwen – maar op een flatterende manier. Win-win.

5. Sweatpants

Wanneer comfort boven staat, maakt de fit niet zoveel uit. Een perfecte chillbroek shop je dus beter bij de mannenspullen, want of die comfypants nu voor mannen of vrouwen is: héérlijk zit 'ie toch.

6. Basic T-shirts

Toegegeven: erg aansluitende modelletjes ga je op de mannenafdeling niet vinden. Maar dat is ook niet altijd nodig, toch? Een loose fit T-shirt combineer je met een aansluitende perfecto voor een stoere look. Bonuspuntje? T-shirts van de mannenafdeling schijnen niet door, en dat is altijd mooi meegenomen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.