Home FASHION & BEAUTY Fashion WOEPS: de nieuwe collectie van Kim Kardashian lijkt verdacht hard op het...

WOEPS: de nieuwe collectie van Kim Kardashian lijkt verdacht hard op het Belgische label Cesar Casier

Oordeel zelf!

Kim Kardashian bracht onlangs weer een nieuwe collectie op de markt. Deze keer koos de realityster voor een hartje en de woorden ‘Daddy’s Girl’ als handelsmerk. Maar dat logo komt ons wel héél bekend voor.

Heb je ooit al van het Belgische topmodel Cesar Casier gehoord? Of course! De man richtte zijn eigen kledinglijn op en guess what?! Op zijn stuks staat exact hetzelfde opschrift – inclusief hartje – als op de nieuwe collectie van Kim Kardashian.

Oordeel zelf

Kim lanceerde haar nieuwe collectie – Kimoji – naar aanleiding van Vaderdag. Haalde ze dan echt inspiratie in ons Belgenlandje of is het gewoon puur toeval? Oordeel zelf. Het eerste ontwerp is van Kim K. en het andere ontwerp is van onze Cesar Casier.

Cesar Casier zag het logo van de realityster voor het eerst op Instagram. Hij nam een screenshot en schreef er als grapje de tekst ‘Thanks for copying me’ bij. Zelf is hij ervan overtuigd dat Kim hem niet gekopieerd heeft. Zo bescheiden!

Wil jij een eigen Cesar Casier in je kast hangen? Ga dan snel een kijkje nemen op zijn website. Geloof ons, het is echt de moeite waard.

SHOP my unisex collection NOW!www.cesarcasier.com #cesarcasiertline

A post shared by Cesar Casier (@cesar_casier) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.