Home FASHION & BEAUTY Wij willen (meer) brillen

Wij willen (meer) brillen

Belgische blog biedt eyewearinspiratie

De voorbije week kon je in Flair onze grote brillenproductie checken, vol prachtige monturen en tips voor slechtziende fashionista's. Nog niet verzadigd? Dan moet je Eyeful eens bezoeken, een originele blog vol optometrisch moois.

Eyeful, dat is de webstek van Carolien en Jeroen. Ze studeren beiden voor opticien en zijn dan ook helemaal into brillen. Op hun blog delen ze die passie met de wereld. Je ontdekt er de leukste merken en trends op vlak van eyewear, spot er coole street-style en leest reviews van de nieuwste producten.

Het motto van dit bebrilde duo is 'no glasses, no glory' en Carolien en Jeroen spelen hun fetisj helemaal uit. Wij leerden op een halfuurtje surfen onder andere hoe we onze eigen brillenketting moesten maken en maakten kennis met Belgisch merk Binôche. Goed om weten: Eyeful beperkt zich niet tot versterkte glazen, ook zonnebrillen komen uitvoerig aan bod.

Eyeful

Ben je op zoek naar een nieuwe bril, dan is deze blog de place to be om inspiratie op te doen. Maar ook zonder confituurglazen op je snoet kan je genieten van de originele content die Eyeful biedt.

Checken dus, die handel!