Home FASHION & BEAUTY Fashion WANT: Stella McCartney lanceert haar allereerste bruidscollectie (inclusief een lookalike van Meghan...

WANT: Stella McCartney lanceert haar allereerste bruidscollectie (inclusief een lookalike van Meghan Markles bruidsjurk)

Toekomstige bruidjes: hold your breath!

Stella McCartney - Photonews

Toekomstige bruidjes: hold your breath! Je kan binnenkort je jawoord geven in de prachtige bruidsjurk van Meghan Markle. Stella McCartney lanceerde namelijk zonet haar allereerste bruidscollectie en tussen de meest elegante bruidsjurken schittert ook de beroemde jurk van de hertogin van Sussex.

Tijdens de royal wedding van Prins Harry en Meghan Markle maakten we voor het eerst kennis met de prachtige bruidsmode van de hand van Stella McCartney. De Britse modeontwerpster (47) liet Meghan Markle op haar avondfeest schitteren in een lange witte halterjurk mét open rug. Het ontwerp wist menig bride to be jaloers te maken, maar het goede nieuws is dat jij nu in dezelfde jurk je jawoord kan geven op je sprookjesachtig dag. Jawel, Stella McCartney onthulde haar allereerste bruidscollectie ‘Made With Love’, die volledig geïnspireerd is op de koninklijke bruiloft. De collectie is de perfecte match voor de moderne en ultravrouwelijke bruid, als je het ons vraagt.

Modern én ultravrouwelijk

Naast de replica van Meghan Markles jurk en 14 andere silhouetten, kunnen brides to be ook hun hartje ophalen aan een kanten jumpsuit en een wit maatpak. ‘Ik vind het een hele eer dat vrouwen naar mijn zaak komen om een jurk te kopen die ze zullen dragen op hun grote dag’, vertelt Stella aan Vogue. ‘Ik wilde voor een nieuwe kijk op de traditionele ontwerpen gaan: een trouwcollectie voor de moderne vrouw die zelfzeker en natuurlijk sexy is.’ Net zoals alle andere lijnen van de Britse modeontwerpster is ook deze bruidscollectie met het oog op duurzaamheid gemaakt. Zo werkte Stella onder meer met gerecycleerd viscose in plaats van met zijde. De prijzen? Die zijn nog niet bekend, maar volgens insiders zouden de dromerige jurken zo’n € 4.000 kosten. Je kan de hele collectie alvast online bekijken én zo ook een afspraak maken om ze eens te kunnen passen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.