Home FASHION & BEAUTY Beauty WANT: Shower Beer om te drinken én je mee te wassen

WANT: Shower Beer om te drinken én je mee te wassen

Douchen was nog nooit zo fijn!

Er zijn weinig plekken waar we niet nippen van een drankje of knabbelen aan een hapje, behalve op het toilet en in de douche. Laten we dat in het eerste geval zo laten, maar op die laatste plek komt daar nu verandering in met Shower Beer.

De Zweedse brouwerij PangPang schiet in de roos – pun intended – met z’n nieuwste creatie. Ze vonden samen met het creatieve bureau Snask het Shower Beer uit, een blond biertje dat je kan opdrinken onder de douche en waar je tegelijkertijd je haar mee kan wassen. Zo kan je apero-moment al beginnen terwijl je je nog klaarmaakt. Score!

Fruitig

Het bruine bierflesje heeft een coole roze dop en dito etiket. Je hebt best wel geen al te grote dorst, want het flesje bevat maar 18 cl. Dus wil je nog proper toekomen op je feestje, probeer dan geen adje te trekken onder die warme waterstroom en hou nog wat over voor je haar. Het bier/conditioner is ambachtelijk gemaakt en heeft een alcoholpercentage van 10 procent. Het drankje smaakt fruitig en citrusachtig, want er zit Earl Grey-thee en bergamot in. Acteur Tom Hanks is alleszins fan. ‘Als je er genoeg van drinkt, word je sowieso dronken en val je neer in je douche’, aldus Tom, die met deze quote ook iets meer vertelt over zijn drinkgewoontes.

Bestellen

Eén ding is zeker: je badkamerroutine zal nooit meer saai zijn en je zangkunsten onder de douche zullen nooit beter geklonken hebben dan met dit Shower Beer. Je moet er wel iets voor overhebben, want voor één klein flesje – lees: een drietal deftige slokken – betaal je zo’n tien euro. De eerste batch had alleszins enorm veel succes en was onmiddellijk uitverkocht. Gelukkig zijn ze op dit eigenste moment in de brouwerij al bezig aan de tweede lading flesjes. Bestellen kan op deze site. Santéekes!

PS: genieten mag, maar drink met mate.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.