Home FASHION & BEAUTY Fashion Vivian Hoorn creëert samen met Hunkemöller een swimwearcollectie die haast elk figuur...

Vivian Hoorn creëert samen met Hunkemöller een swimwearcollectie die haast elk figuur weet te bekoren

Wij zijn fan van die bikinibroekjes met hoge taille!

© Hunkemöller

Hoe we onze zomervakantie precies zullen doorbrengen, is nog niet echt duidelijk. Maar als het van Vivian Hoorn afhangt, doen we dat in ieder geval al wel in een hagelnieuw badpak of bikini. De Nederlandse fotografe, creative director en meer lanceert namelijk samen met Hunkemöller haar allereerste swimwearcollectie.

Meer dan 316.000 Instagramvolgers en 24.000 YouTube-abonnees heeft Vivian Hoorn ondertussen op de teller staan. Ze behoort daarmee tot het selecte groepje jonge Nederlanders naar wie heel wat vrouwen én meisjes opkijken. Niet alleen qua carrière, maar ook omwille van haar zelfspot. Enkele weken geleden vertelde Vivian nog in Flair dat ze niet beroerd is om een vetje of een onflatterende pose te tonen. Elk lichaam mag gezien worden, en met die insteek sloeg ze ook aan het ontwerpen samen met Hunkemöller. Opdat elke vrouw deze zomer zou kunnen stralen, is haar stijlvolle collectie dan ook te koop van maatje 34 tot 48.

All you need for a bikini body is a bikini and a body.

(Virtueel) ticket naar de zon

Wie Vivian volgt, weet dat ze een voorliefde heeft voor Kaapstad. En die home away from home vormde dan ook meteen de rode draad in haar collectie. Naast blauw en stralend wit, wat je doet denken aan de parelwitte stranden van Camps Bay en Clifton Beach, zien we ook heel wat zebraprint de revue passeren. De bikini’s en badpakken lenen zich trouwens niet alleen tot een namiddagje zonnen in je tuin of op je terras! Je kan een badpak bijvoorbeeld ook prima combineren met een chique palazzo-broek of een bikinitop als cropped top dragen onder een luchtig vestje. De opties zijn eindeloos, en de prijzen erg budgetvriendelijk. Voor een badpak betaal je maximum € 60.

Heb jij jouw droombikini of -badpak al gespot? Dan heb je geluk, want de collectie is namelijk nu al te verkrijgen in de webshop en de winkel! Wij zetten alvast onze favorieten even op een rijtje…

1 / 5
Zwarte bikinitop met parels
Maxi-jurk
Gouden bikini
Badpak met zebraprint
Witte bikini
Zwarte bikinitop met parels
Zwarte bikinitop met parels

€ 34,99 – Hunkemöller

Maxi-jurk
Maxi-jurk

€ 54,99 – Hunkemöller

Gouden bikini
Gouden bikini

Top – € 34,99 – Hunkemöller

Bikinibroekje – € 21,99 – Hunkemöller

Badpak met zebraprint
Badpak met zebraprint

€ 54,99 – Hunkemöller

Witte bikini
Witte bikini

Top – € 37,99 – Hunkemöller

Broekje – € 18,99 – Hunkemöller

Lees ook: