Home FASHION & BEAUTY Vijf basics die elke vrouw moet hebben

Vijf basics die elke vrouw moet hebben

De ultieme sleutelstukken

Van een vergadering naar een babyborrel en van de babyborrel naar de afterwork party. Een vrouw moet altijd – fashionwise speaking – op heel wat scenario’s voorbereid zijn. De oplossing? Basics, basics en basics!

  • LBD. De little black dress is niets voor niets een echte oerklassieker. Hoe simpeler de jurk, hoe multifunctioneler. Kies dus voor een eenvoudige snit met zo weinig mogelijk versieringen, zo kan je met accessoires elke keer opnieuw voor een andere look gaan.
  • Zwarte pumps. Een paar goede pumps zijn onmisbaar. Of je nu een gewone jeans draagt of een feestelijk kleedje, pumps zijn altijd dé finishing touch van je outfit.
  • Een statement necklace. Draag je een sobere outfit zonder al te veel prints, combineer deze dan zeker met een opvallende halsketting. Een zogenaamde choker kan je zowel op gesloten kledingstukken dragen alsook op kledingstukken die uitgesneden zijn. Kies voor een kleur die je op zoveel mogelijk kledingstukken kan dragen.
  • Een grote, rechthoekige handtas. Een grote handtas is altijd een goede investering, mits ze een goede vorm heeft. Kies daarom best voor een stevige, rechthoekige handtas. Ook al prop je ze vol met bijna half je huishouden, dan zal ze toch haar vorm bewaren en er niet uitzien als een veredelde vuilniszak. Ben je van plan om er steevast heel wat gewicht mee te vervoeren, kies dan zeker voor een lederen handtas. Ze kosten misschien wat meer, maar gaan dan ook eens te langer mee.
  • Een blazer. Blazers gaan werkelijk nooit uit de mode. Kies daarom een blazer in een kleur die je goed staat én een snit waarin je je comfortabel voelt. Draag je eerder meer broeken, kies dan voor een wat langere blazer. Als je eerder meer kleedjes draagt, kies je best voor een wat kortere, gecentreerde blazer. Koop een blazer ook zeker niet te klein: let er bij het passen op dat je je armen goed kunt bewegen, zo vermijd je dat de voering scheurt als je je bukt.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.