Home FASHION & BEAUTY VIDEO: zo ziet een dag op London Fashion Weekend eruit

VIDEO: zo ziet een dag op London Fashion Weekend eruit

En jij kan dat ook meemaken!

London Fashion Weekend is dé place to be voor jonge fashionista's die eens willen proeven van de modewereld. Net als op de echte fashion weeks kan je er de nieuwste collecties van jonge designers spotten. Redactrice Charlotte mocht het zelf gaan ontdekken.

Bekijk hier het Snapchatverhaal:

Fashion Week(end) for everyone

London Fashion Weekend is een geweldige manier om als fashionlover te ontdekken hoe een echte catwalkshow van een internationale designer eruitziet. De ontwerpers zijn bovendien vaak zelf aanwezig om er een babbeltje te doen over hun werk.

Het is het ideale event als je spannende details over de modewereld uit eerste hand wil vernemen. Wij mochten front row zitten (woehoew!) op de show van Mary Katrantzou, een fantastische upcoming ontwerpster.

London fashion weekend

We waren meteen verliefd op de jurkjes en de schoenen. Klein issue: voor zo'n prachtig paar betaal je al snel een klein maandloon. A girl can dream…

Zelf zin gekregen om aanwezig te zijn op London Fashion Weekend? De volgende editie is in september. Hou de website in de gaten en bestel binnenkort je tickets.

Goed nieuws: met de Eurostar sta je in minder dan twee uurtjes in Londen. Er rijden dagelijks tot elf treinen vanuit Brussel. Heen en terug voor een dagje shoppen kan dus ook perfect. Tickets heb je al vanaf € 39 voor een enkele reis.

Lees ook:

Wauw, deze jurken komen net uit een sprookje!

Paris Fashion Week: de mooiste looks

Hét kapsel van Fashion Week: de strakke paardenstaart

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.