Home FASHION & BEAUTY Beauty LOL: haarstyliste Jen Atkin toont je hoe je het haar van je...

LOL: haarstyliste Jen Atkin toont je hoe je het haar van je lief moet knippen

Voor de durvers ons ons.ūüôą

jen atkin
© YouTube: Jen Atkin

Van ons eigen haar blijven we mooi af, maar ons lief helpen we maar al te graag uit de nood. Gelukkig is Jen Atkin, haarstyliste van onder andere de Kardashians, er om ons te helpen. In een nieuwe video op haar YouTube-kanaal toont ze namelijk hoe je het haar van je vriend kan knippen.

Heeft jouw vriend kort haar en zou hij eigenlijk dringend naar de kapper moeten? Dan kan jij hem alvast een handje helpen. Jen Atkin, die in het dagelijkse leven het haar van onder andere de Kardashians knipt, laat in een nieuwe tutorial zien hoe jij het haar van je lief, broer of vader kan bijknippen.

Kijk en leer

Hebben jullie besloten om deze ultieme relatietest aan te gaan? Neem er dan eerst en vooral een tondeuse bij. Hiermee ga je een opwaartse en een rechte beweging maken. Jen begint ook achteraan het hoofd van haar man en vervolgens begint ze aan de zijkanten. Voor de bovenkant van het haar heb je een fijne kam en een schaar nodig. Maak het haar eerst een beetje vochtig voor je begint te knippen. Vervolgens neem je een pluk, kam je deze voorzichtig naar omhoog en knip je er de gewenste hoeveelheid af. De rest van de tutorial, die bovendien maar zo’n vijftien minuutjes duurt, kan je hieronder bekijken.

Slaat de verveling bij jullie dit weekend pas echt toe? Dan kan jij je misschien nog laten inspireren door bovenstaande video. Al zal je natuurlijk wel eerst je partner, familielid of andere huisgenoot moeten overtuigen. Last but not least? Wij bij Flair zijn niet verantwoordelijk voor mogelijke (echtelijke) ruzies.ūüėČ Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.