Home FASHION & BEAUTY Beauty VIDEO: beautyredactrice Charlotte laat haar huid analyseren

VIDEO: beautyredactrice Charlotte laat haar huid analyseren

Laat zelf gratis een huidanalyse uitvoeren tijdens de Skin Days bij Yves Rocher.

Stress, vermoeidheid en de veranderende weersomstandigheden hebben allemaal een invloed op onze huid. Smeren is de boodschap, maar hoe weet je nu wat je huid precies nodig heeft? Beautyredactrice Charlotte laat een gratis huidanalyse uitvoeren tijdens de Skin Days bij Yves Rocher.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Shop de Hydra Végétal-lijn online of in de winkel.

Van 25 september tot en met 22 oktober zijn het Skin Days bij Yves Rocher. Net zoals onze redactrices kan je dan langsgaan bij je favoriete Yves Rocher-winkel voor een gratis huidanalyse door een van de experten. Met een speciaal toestel meten zij onder andere de vochtbalans en talgproductie van je huid, waardoor ze je een aangepaste verzorging kunnen aanraden die perfect bij jouw huidtype en levensstijl past. Tijdens de Skin Days kan je die verzorging al shoppen vanaf € 4,95. Wil je jezelf helemaal in de watten laten leggen, dan kan je in iedere winkel ook terecht in het schoonheidsinstituut voor een aangepaste gelaatsverzorging.