Home FASHION & BEAUTY Fashion Dankzij dit verrassende trucje stop je die oversized trui eenvoudig in je...

Dankzij dit verrassende trucje stop je die oversized trui eenvoudig in je rokje

Het enige wat je nodig hebt, is iets wat ongetwijfeld al in je kast ligt!

© Getty

Het moet zowat een van onze favoriete wintercombinaties zijn: een oversized trui en een strakke (koker)rok. Het is een look die voor zowat elke gelegenheid past, maar wat vaak niet past? Dat is die wollige trui in ons rokje. Toch gaat er nu een handig trucje viraal dat voor eens en voor altijd een einde zal maken aan die vestimentaire strijd.

‘Hey baas! Sorry dat ik drie uur te laat ben, maar ik probeerde erachter te komen hoe influencers die gigantische truien in hun ieniemienie rokjes krijgen.’ Het is deze hilarische commentaar van een vrouw op Twitter die zowat alle gebruikers deed beseffen dat we ‘s ochtends vaak met hetzelfde probleem worstelen. Een oversized trui staat dit seizoen nu eenmaal bovenaan ons lijstje met favoriete kledingstukken, maar we stoppen hem ook het liefst van al in onze rok zodat we onze taille toch een tikkeltje kunnen benadrukken. Niemand wil er namelijk als een wandelende zak bijlopen.

Omdat er vaak geen ruimte meer is in ons rokje voor al die wol kwam een andere vrouw met een geniale lifehack. Ze postte namelijk een filmpje waarin een Amerikaanse modeblogster toont hoe je eenvoudig om dat probleem heen kan fietsen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt? Dat is een dun riempje en een beetje creativiteit!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vind je het trucje met de riem een tikkeltje te omslachtig? Dan kan je ook eenvoudig je trui in de taille binden en de knoop vervolgens naar de binnenkant verbergen. Enige nadeel: je riskeert je favoriete breisel wel te beschadigen. Just saying… 

Lees ook: