Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND ALERT: deze celebs bewijzen dat opvallende oogschaduw weer in is

TREND ALERT: deze celebs bewijzen dat opvallende oogschaduw weer in is

Bonuspunten krijg je als de kleur van je oogschaduw past bij de kleur van je outfit.

opvallende oogschaduw
© Getty

Gisteren hebben we voor jullie al de opvallendste outfits van de Critics’ Choice Awards op een rijtje gezet en op vlak van mode zagen we vooral veel verleidelijke jurken en knalkleuren terug op de rode loper. Maar daarnaast is ons ook op vlak van make-up iets opgevallen. Zo werden er heel wat celebs gespot die oogschaduw in enkele knalkleuren droegen.

Op de rode loper van de Critics’ Choice Awards zagen we heel wat jurken in knalkleuren, maar hetzelfde kan ook gezegd worden over de ooglooks van onze favoriete celebs. Heel wat celebrities kozen namelijk voor een opvallende oogschaduwtint. Laat die bruine oogschaduwkleurtjes dus voor wat ze zijn en experimenteer eens wat meer met kleurrijke oogschaduw. Onderstaande actrices geven alvast het goede voorbeeld.

1 / 3
Lucy Hale
Zendaya
Awkwafina
Lucy Hale
Lucy Hale

De ‘Pretty Little Liars’-actrice koos voor een muntgroene jurk van Miu Miu en stemde haar make-uplook hier perfect op af. Zo droeg ze een oogschaduw in een gelijkaardige kleur in haar binnenste ooghoek. De rest van haar make-up heeft ze redelijk simpel gehouden. Opvallend, maar zonder dat het overdreven is!

Zendaya
Zendaya

Een van de opmerkelijkste verschijningen van de Critics Choice Awards was ongetwijfeld Zendaya. Zij koos voor een knalroze outfit en ook de ‘Euphoria’-actrice is niet bang van knallende oogschaduwtinten. Haar make-upartieste koos dan ook voor een bijpassende roze oogschaduw.

Awkwafina
Awkwafina

Ook Awkwafina stemde haar make-uplook af op haar outfit. De actrice verscheen in het geel op de rode loper en daarnaast droeg ze ook een gele oogschaduw met gouden glitters op haar oogleden. Ondanks de opvallende oogschaduw en haar felrode lippen blijft het geheel toch erg subtiel en natuurlijk. Wij zijn alvast fan!

Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.