Home FASHION & BEAUTY TREND: lipliner met glitter

TREND: lipliner met glitter

All that glitters...

instagram.com/keriblair
Het belooft een sparkling zomer te worden: een haarscheiding vol glitter, schitterende glitterbaarden en glitterwenkbrauwen. En nu doet dus ook de glitter-lipliner zijn intrede in beautyland.

Het is net op tijd dat make-upartist Keri Blair met een variant komt op de strenge over-lined lips van Kylie Jenner, die we ondertussen flink beu waren. Keri postte onderstaande video van de glitterlipliner, die ze creërde voor de show van Vionnet op Paris Fashion Week, op haar Instagram en beauty lovers (count me in!) over de hele wereld werden instant verliefd.

Haar 'band of gold'-look creëert ze door met een dunne glitterliner rondom de lippen te tekenen en dat verschillende keren te herhalen. Wij zien meteen dat deze look evenveel oefening vergt als een deftige eyeliner (die we overigens nog steeds niet onder de knie hebben). Zelf gebruikte Keri voor de video de Superslick Eyeliner van MAC, maar er zijn verschillende merken die met glitterliners op de proppen komen. Onthoud vooral: hoe meer glitter, hoe beter. Wij zijn alvast fan van deze subtielere versie van de glitterlippen.

 

A video posted by Keri Blair (@keriblair) on

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.