Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND: een bob tot aan je kin is dit najaar het populairste...

TREND: een bob tot aan je kin is dit najaar het populairste kapsel

Actrices Kristen Bell en Lucy Liu tonen alvast hoe het moet.

lucy liu
© Getty

Ben jij je lange lokken beu of heb je gewoon eens zin in iets anders? De bob doet het ook dit najaar goed en actrices Kristen Bell en Lucy Liu tonen alvast hoe het moet. Screenshot nemen en tonen bij je volgende kappersbezoek!

Dat Kristen Bell grote fan is van de befaamde bob is al lang geen geheim meer. De actrice loopt al jarenlang rond met een iets kortere coupe, maar ook zij had nu zin in iets anders. Zo liet ze haar lokken nog een tikkeltje korter knippen. De blondine koos namelijk voor een lengte tot net onder haar kin. Heel modern!

Verder draagt Kristen haar haar nu in een diepe zijscheiding terwijl ze anders eerder geneigd is om voor een middenstreep te gaan. Een makkelijke manier om je coupe te updaten zonder een drastische beslissing te nemen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kristen Bell is trouwens niet de enige Hollywoodactrice die fan is van het kapsel. Ook Lucy Liu koos voor dezelfde lengte. We zijn het gewoon om haar met lang haar te zien, maar de laatste maanden ging de actrice beetje bij beetje korter. Op onderstaande foto draagt Lucy haar lokken kaarsrecht, maar ze werd ook al gespot met een wavy coupe. Het ultieme bewijs dat je ook met halflang haar alle kanten uit kan!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: