Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND: de asymmetrische bob is terug en zo draag je hem anno...

TREND: de asymmetrische bob is terug en zo draag je hem anno 2019

Een lekker luchtig kapsel voor de komende zomermaanden. ✂

Getty

Heb of wil jij een bob, maar mag die er van jou iets anders uitzien dan de klassieke variant? Laat je dan inspireren door onderstaande celebs. Zij bewijzen namelijk dat de asymmetrische bob terug van weggeweest is en tonen meteen hoe je het kapsel op een moderne manier kan dragen.

De zomer is vaak het moment om onze lokken iets korter te knippen. Met het aankomende weer zit lang haar toch vaak in de weg en dan kan een luchtigere coupe ontzettend deugd doen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je meteen 20 centimeter van je haar moet doen. Een halflang kapsel is namelijk helemaal in en als je echt mee wil zij met de trend ga je voor een asymmetrische snit. Ideaal ook voor wie al een bob heeft en op zoek is naar verandering.

View this post on Instagram

Love this! 💕 (via @avocados.outlines)

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

Jaren geleden was een asymmetrisch kapsel erg populair. Toen zagen we vaak dat het haar vooraan iets langer geknipt was dan achteraan. Een trend die anno 2019 helemaal terug is en heel wat celebs doen alvast mee. Bij deze modernere versie wil je niet met lengteverschil achteraan werken, maar juist aan de zijkanten van je hoofd. Wie twijfelt kan de haarstijl alvast eens proberen faken door een kant van je haar achter je oor te steken en de andere zijde gewoon los te dragen. Zo lijkt je haar aan de ene kant optisch een beetje langer. Een ideale manier om uit te testen of deze look iets voor jou is.

View this post on Instagram

*Sees @beberexha hair* *makes appointment for cut and color* 👑

A post shared by Kitsch (@mykitsch) on

Onder anderen Ashley Tisdale, Mandy Moore, Bebe Rexha, Demi Lovato en Charlize Theron geven alvast het goede voorbeeld. Ashley koos ervoor om haar lokken gewoon los te dragen, maar dankzij de felroze kleur geeft de actrice haar coupe een edgy effect. Mandy en Demi gingen alletwee voor een wavy variant. Om nog een iets groter contrast te creëren kan je net zoals miss Moore je haarscheiding eens aan de andere kant van je hoofd maken. Wie durft kan zoals Charlize iets korter gaan of je combineert het zoals Bebe Rexha meteen met een tweede grote trend namelijk haarspeldjes. Take your pick, ladies!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.