Home FASHION & BEAUTY Tip: breng je oude kledij naar & Other Stories en krijg korting!

Tip: breng je oude kledij naar & Other Stories en krijg korting!

Uitspitten die kleerkast!

Voor je overvolle kleerkast staan en ongelukkig worden omdat je niets hebt om aan te trekken: het is een herkenbaar scenario voor zowat elk vrouwelijk wezen. &Other Stories volgt in de duurzame voetsporen van H&M en geeft je korting voor het binnenbrengen van je overbodige, oude spullen. Dé motivatie voor een grote opruim- en aanvullingsactie van je garderobe, dus.

De mode-industrie begint langzaam maar zeker te beseffen dat z'n ecologische voetafdruk drastisch verkleind moet worden. Zweedse keten H&M onderneemt al een tijdje grote stappen – zoals het uitbrengen van een jeanscollectie gemaakt van gerecycleerde stoffen – en nu gaat klein broertje & Other Stories mee in die duurzame trend. Door textiel te recycleren en een nieuw leven te geven, willen ze de hoeveelheid textielafval verminderen en zo natuurlijke grondstoffen sparen.

Sinds de lancering van & Other Stories kunnen klanten al lege verpakkingen van hun beautyproducten terug binnenbrengen in de winkel, in ruil voor een kortingsbon van 10%. Nu geldt dus hetzelfde voor oude kleding. De staat, het merk of de stof van de kledij zijn niet van belang.

ok

Hoe werkt het?

Je verzamelt je oude kleren, eender welk merk of welke toestand, en brengt ze naar het dichtsbijzijnde & Other Stories-filiaal (je vindt & Other Stories in Antwerpen, Brussel en Gent). Je ontvangt een bon van 10%, drie maanden geldig en eenmaal te gebruiken. & Other Stories laat de zakken vol textiel dan ophalen door z'n recyclagepartners.

Ook bij H&M kan je nog steeds oud textiel binnenbrengen, waarvoor je een bon van 15% ontvangt.

Wist je trouwens al dat & Other Stories een high-end designer strikte voor een zalige samenwerking in 2016?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.