Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit TikTok-filmpje toont hoe je met een schuifspeldje de perfecte winged eyeliner...

Dit TikTok-filmpje toont hoe je met een schuifspeldje de perfecte winged eyeliner tekent

Van een handig trucje gesproken!

tiktok winged eyeliner
© Getty

TikTok staat vol met allerlei trucjes en ook als je wil leren hoe je dé perfecte winged eyeliner moet tekenen, kan het hippe platform je helpen. In een filmpje toont er namelijk iemand hoe je met de hulp van een simpel schuifspeldje zelf de ultieme wing kan creëren. Het proberen waard, toch?

Een winged eyeliner tekenen die niet schots en scheef is, is best moeilijk. Alle hulp is met andere woorden dus meer dan welkom en die vonden we vandaag op TikTok. Op het platform laat er namelijk iemand zien hoe je met een schuifspeldje een mooie wing kan tekenen.

Het TikTok-filmpje is afkomstig van @annnakra en het ziet er alvast poepsimpel uit. Het enige wat je nodig hebt, is – en dat kon je vast al raden – een schuifspeldje en je favoriete eyeliner. Vervolgens ga je het stukje aan de opening van het speldje voorzien van wat product. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is het schuifspeldje als een soort van stempel gebruiken. Tip: kies voor een eyeliner die redelijk vloeibaar en ook erg gepigmenteerd is. Zo weet je zeker dat er in een keer voldoende product op je speldje zit.

@annnakraЛюблю красивые стрелки❤️♬ オリジナル楽曲 – kk – 🌕kk🔭

Plaats het speldje nu in een lijn met het uiteinde van je oog, net zoals wanneer je zelf een wing zou tekenen. Eventjes goed aandrukken en als je het gevoel hebt dat het product op je huid zit, mag je het schuifspeldje voorzichtig eraf halen. De basis voor je winged eyeliner heb je nu al, maar het harde werk is nog niet helemaal achter de rug. Je moet nu namelijk de rest van de vorm nog zelf tekenen. Nadien moet je hetzelfde nog een keertje herhalen aan je andere oog.

Echt easy peasy kunnen we het trucje dus niet noemen, maar het is wel een stuk makkelijker dan wanneer je uit het niets zelf je wing zou moeten tekenen. Kan jij dus wel nog wat hulp gebruiken? Dan is dit TikTok-filmpje voor jou alvast het ideale hulpmiddel. Good luck!

Lees ook: