Home FASHION & BEAUTY Beauty Een bob laten knippen? Deze 6 producten heb je nodig om je...

Een bob laten knippen? Deze 6 producten heb je nodig om je kapsel te stylen

Ging jij het nieuwe jaar in met een nieuw kapsel?

ashley benson
© Getty

Heb jij net na eeuwen twijfelen eindelijk een bob of lob laten knippen? Dan wil je wellicht wat experimenteren met je gloednieuw kapsel. Het ideale excuus dus om enkele stylingproducten in huis te halen waardoor jij dat ‘net van de kapper-gevoel’ thuis zelf kan creëren.

1 / 6
Een stijltang
Textuurspray
Sea salt spray
Pomade
Haarolie
Haarspray
Een stijltang
Een stijltang

Heb je nog geen stijltang in huis? Dan is het nu het moment om er eentje aan te schaffen. Je kan je haar er namelijk zowel glad mee maken als een subtiele wave mee creëren. Als je iets korter haar hebt, werkt een stijltang vaak iets praktischer. Je krijgt er een iets moderner resultaat mee en je verliest iets minder lengte dan wanneer je je haar zou krullen met een krultang.

€ 70,95 via Bol.com

Textuurspray
Textuurspray

Valt jouw haar net iets te recht waardoor je er met je nieuwe coupe uitziet als een tienermeisje? Dan wil je een textuurspray in huis halen om een iets nonchalanter effect creëren. Ook een makkelijke manier om weer wat leven in je futloze coupe te blazen. Instant volume gegarandeerd!

€ 13,50 via De Bijenkorf

Sea salt spray
Sea salt spray

Wie een iets nonchalanter effect wil, maar niet veel tijd heeft, haalt best een sea salt spray in huis. Breng dit aan na het wassen wanneer je lokken nog een klein beetje nat zijn en werk het product volgens met je handen in. Dit doe je door een paar keer goed te knijpen over de lengtes van je haar. Het resultaat is een hele natuurlijke look zonder dat je er veel werk hebt ingestoken.

€ 20,94 via Bol.com

Pomade
Pomade

Als je iets dikker haar hebt, is dit product een must-have voor jou. Met een dergelijk stylingproduct kan je je haar iets beter onder controle houden en vermijden dat het erg bol in je nek komt te staan.

€ 12,30 via Bol.com

Haarolie
Haarolie

Bij een bob of lob wil je extra aandacht besteden aan de puntjes van je haar. Daarom is het belangrijk om ze goed te hydrateren en verzorgen om te voorkomen dat ze gaan splitsen. Het ideale product om hiervoor te gebruiken, is een olie. Gewoon na het wassen even aanbrengen op de puntjes van je haar et voilá!

€ 10,46 via Bol.com

Haarspray
Haarspray

Na het wassen en stylen van je haar wil je er natuurlijk voor zorgen dat alles op zijn plaats blijft. Kies voor een exemplaar dat niet alleen voor wat extra hold zorgt, maar ook extra glans geeft aan je coupe.

€ 30 via De Bijenkorf

Nog meer beauty: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.