Home FASHION & BEAUTY Beauty #FlairShelfie: deze producten zijn een vaste waarde in de badkamerkast van hoofdredactrice...

#FlairShelfie: deze producten zijn een vaste waarde in de badkamerkast van hoofdredactrice Eva

Haar favoriete budget buy shop je al voor 8 euro!

De beste budget buy, aan welke crème zijn ze al heel hun leven verknocht en welk beautylabel heeft hun hart gestolen? Dit vind je in het badkamerkastje van onze beautyexperts!

1 / 7
Megamultitasker
Familiefan
Adios, concealer!
Botox in a bottle
Groepsaankoop
Missing link
Konjacje voor de nacht
Megamultitasker
Megamultitasker

Ik kreeg de tip van een collega om een lekker ruikend product de eerste keer te gebruiken op reis. De geur roept daarna het gevoel van vakantie op. Dat is exact wat ik met deze olie van Nuxe heb gedaan. Ik ben verslaafd aan de geur, maar vind het ook de ultieme multitasker. Ik gebruik hem als verzorgende olie op mijn haar, lichaam, voeten en nagels.

Huile Prodigieuse – € 22,26 – Nuxe, newpharma.be.

Familiefan
Familiefan

Ik heb een erg gevoelige huid die snel rood wordt. Ik moet dus goed opletten met de ingrediënten van mijn beautyproducten. Deze S.O.S.-crème van Weleda is zo natuurlijk dat hij eetbaar is. Hij gaat op mijn neusvleugels in de winter, op droge lippen of funggeert als verzorgende nachtcrème wanneer mijn huid ontregeld is. Hij is zo zacht dat ik hem zelfs op mijn dochters tere velletje durf te smeren als het geïrriteerd is. Zelfs mijn man durft ‘m al eens te stelen.

Skin Food – € 8, – Weleda, newpharma.be

Adios, concealer!
Adios, concealer!

Sinds mijn vijfendertigste ziet mijn huid er vermoeider uit. Het was even zoeken naar een aangepaste verzorging die niet meer tijd kost maar wel effectief is. Deze oogcrème van Caudalie bevat lichtreflecterende deeltjes die wallen en kringen oplicht en op lange termijn de fijne expressielijntjes rond de ogen aanpakt. Het effect is zo opvallend dat concealer hoef overbodig wordt.

Premier Cru La Crème Yeux – € 56,30 – Caudalie, be-nl.caudalie.com

Botox in a bottle
Botox in a bottle

Mijn dag-en-nachtroutine hou ik basic, maar ik combineer ze met een actief, geconcentreerd serum. Toen ik dit vitamine C-product voor het eerst gebruikte werd ik omvergeblazen door het resultaat. Zo glad! En ik was niet de enige die een verschil opmerkte. Mensen spraken me erover aan en vroegen ‘Of ik iets had laten doen?’ en ‘Waar ik op vakantie was geweest?’

Liftactiv Antioxydant & Anti-fatigue fresh shot – € 29,44 – Vichy, apotheek.

Groepsaankoop
Groepsaankoop

Sukin vind ik een fantastisch merk: de formules bevatten geen overbodige ingrediënten, de verpakkingen zijn hygiënisch en mooi vormgegeven en de producten zijn effectief en budgetvriendelijk. Iedereen zou ze eens moeten proberen, ook wie zwanger is. Ik maak er zoveel reclame voor dat er in mijn vriendenkring intussen een Sukin-Whatsappgroepje bestaat. We testen en reviewen en laten elkaar weten waar en wanneer er kortingen zijn. Dat ik fan ben, is een understatement.

Foaming Facial Cleanser – € 9,99 – Sukin, Hollandandbarrett.be

Missing link
Missing link

Mijn hoofdhuid is erg gevoelig en produceert snel schilfertjes, maar ik heb ook krullen. Een antiroosshampoo maakt dus stro van de zo al droge lokken en een verzorgende shampoo voor krulhaar is al te vaak nefast voor mijn jeukerige hoofdhuid. Uiteindelijk heb ik heb de naald in de hooiberg gevonden onder de naam John Masters. Zonder siliconen en sulfaten in de formule, hij ruikt lekker en mijn haar ziet er glanzend gezond uit.

Zinc & Sage Shampoo with conditioner – € 28 – www.johnmastersorganics.nl

Konjacje voor de nacht
Konjacje voor de nacht

Ik hou van de eenvoud van een konjacspons: je houdt hem onder water tot hij zacht wordt en reinigt er je gezicht mee. Je hebt geen reinigende zeep of melk meer nodig, wat er de ideale reisgezel van maakt. En hij is niet alleen handig in gebruik, hij exfolieert ook een beetje, waardoor je huid achteraf superzacht aanvoelt.

Konjacspons – € 5,90 – Yves Rocher, www.yves-rocher.be

Nog meer beauty: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.