Home FASHION & BEAUTY Beauty #FlairShelfie: deze toppers zijn onmisbaar in het badkamerkastje van beauytvlogger Charlotte

#FlairShelfie: deze toppers zijn onmisbaar in het badkamerkastje van beauytvlogger Charlotte

Haar favoriete oogmasker haal je al voor 5 euro in huis.

De beste budget buy, aan welke crème zijn ze al heel hun leven verknocht en welk beautylabel heeft hun hart gestolen? Dit vind je in het badkamerkastje van onze beautyexperts!

1 / 6
Budgetbestendig
Celebritycrush
Hoofdpijnproof
Winterwonderolie
Drup drup
Fancy schmancy
Budgetbestendig
Budgetbestendig

Ik had de eer om beautyjournaliste en influencer Alessandra Steinherr te interviewen toen haar beautylijn bij Primark gelanceerd werd. Mijn verwachtingen voor de producten lagen hoog omwille van haar jarenlange ervaring. Het Eye Mask voldeed ze helemaal. Het voelt als een luxemaskertje maar houdt voor amper 6 euro de huid rond de ogen soepel.

Sleep Spa Every Night Eye Mask – € 5,99 – Primark.

Celebritycrush
Celebritycrush

Steeds meer celebs – met Meghan Markle als beste levende reclamebord – zweren bij rozenbottelolie als gelaatsverzorging. Ik zou dus dringend nagaan waar de hype over ging. Een nachtje en ik was overtuigd: ik stond op met een zacht babyhuidje en alle kleine imperfecties waren verdwenen. Topspul!

Certified Organic Rose Hip Oil – € 25,99 – Sukin, www.hollandandbarrett.be

Hoofdpijnproof
Hoofdpijnproof

Toegegeven, de geurtjes van Jo Malone zijn niet de goedkoopste. Ik hou echter van hun pure, eenvoudige geuren, vooral omdat ik snel hoofdpijn krijg van complexe, zware parfums. Als ik investeer in een nieuwe geur is de kans groot dat het er opnieuw eentje van Jo Malone wordt.

Honeysuckle & Davana Cologne – € 55,08 – Jo Malone, www.parfuma.com.

Winterwonderolie
Winterwonderolie

‘s Winters worden mijn benen snel droog, en dan bedoel ik echt Sahara-droog. Het enige wat ze dan kan redden is een voedende lichaamsolie die de huid langdurig helpt opboksen tegen droge en koude lucht. Deze Miracle Oil doet exact wat hij belooft en is bijgevolg mijn favoriete ontdekking van het afgelopen jaar.

Eight Hour Cream All Over Miracle Oil – € 37,39 – Elizabeth Arden, parfumerie.

Drup drup
Drup drup

Mijn haar wordt elke paar maanden ontkleurd en kan dan wel wat extra zorg gebruiken. Een zuchtje koude of vochtige lucht kan genoeg zijn om de puntjes droog en pluizig te maken. Deze olie is dan mijn redder in nood. Slechts twee druppeltjes doen al wonderen. De flacon gaat al meer dan een jaar mee, dat zegt genoeg.

Aura Botanica Concentrate Essentiel – € 23,75 – Kértastase, www.kerastase.be

Fancy schmancy
Fancy schmancy

Omdat ik al zoveel had gehoord over Dermalogica investeerde ik in een paar van hun bestsellers, zodat ik kon checken of ze echt zo goed zijn. Deze milde poederscrub voor dagelijks gebruik is sindsdien een vaste waarde in mijn badkamerkastje. Ik gebruik hem als laatste stap van de reiniging, wat mijn huid instant zuiver en ongelofelijk glad maakt.

Daily microfoliant – € 69,90 – Dermalogica, www.dermalogica.be

Nog meer beauty: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.