Home FASHION & BEAUTY Beauty TIP: alle producten van Fenty Beauty shop je nu aan 25% korting

TIP: alle producten van Fenty Beauty shop je nu aan 25% korting

Wij weten wat doen dit weekend!

fenty beauty
© Getty

Rihanna heeft dit weekend een cadeautje voor al haar fans. Helaas is het niet de release van haar 9de studioalbum, maar de zangeres heeft wel een andere leuke verrassing voor ons in petto. Zo shop je alle beautyproducten op de website van Fenty Beauty nu aan 25% korting. Verleidelijk, héél verleidelijk.

Altijd al enkele beautyproducten van Fenty Beauty willen proberen? Dan is dit misschien wel hét ideale moment. Nog tot en met 18 mei kan je namelijk alle producten shoppen aan 25% korting. Twijfel je wat je in je virtueel winkelmandje wil gooien? Neem dan eens een kijkje in de categorie ‘Bestsellers’ en ontdek de populairste producten van het merk.

Zo is hun Pro Filt’r Foundation al jarenlang een van hun bestverkochte producten. Andere toppers zijn de Body Lava Body Luminizer, de Gloss Bom Universal Lip Primer én de Stunna Lip Paint. In dit overzicht kan je trouwens niet alleen de populairste items terugvinden, maar ook de favorieten van Rihanna herself.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bestellingen naar het buitenland van meer dan 50 dollar (zo’n 46 euro) worden verzonden vanaf 9,95 dollar, wat ongeveer dezelfde prijs is in euro. Daarnaast houden ze bij Fenty Beauty ook rekening met het gewicht, de grootte en de eindbestemming van het pakje. Wel hoef je je geen zorgen te maken over eventuele invoerkosten, want na het afrekenen, komen er geen extra kosten bij.

Lees ook: