Home FASHION & BEAUTY Beauty PRIDE MONTH: dit zijn 11 van de mooiste regenboogmanicures

PRIDE MONTH: dit zijn 11 van de mooiste regenboogmanicures

Om dit weekend uit te proberen!

pride
© Marta Branco via Pexels

Tijdens Pride Month staat een explosie van kleur en creativiteit steeds centraal. Daarnaast zijn er een heleboel manieren waarop we onszelf kunnen uiten en eentje daarvan is make-up. Gisteren lieten we jullie al de kleurrijkste make-uplooks zien en vandaag staan de mooiste regenboogmanicures op de planning.

Heb jij zin om zelf creatief aan de slag te gaan met nagellak? Neem er dan al je felle kleurtjes én een fijn penseeltje bij. Meer heb je alvast niet nodig om onderstaande regenboogmanicures een keertje te proberen.

Regenboogstreepjes

Is nail art niet meteen je ding? Probeer het dan eens met stickers of sjablonen. Als je onderstaande manicure graag zelf een keertje wil proberen, kan je de passende vorm steeds uitsnijden uit bijvoorbeeld papier of tape. Redelijk tijdsintensief op deze manier, maar het resultaat is het wel meer dan waard!

View this post on Instagram

💔💜💚💙💛❤️💔

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

French manicure 2.0

Voor fans van de french manicure is er altijd nog dit kleurrijke alternatief. Het enige wat je hoeft te doen, is je witte nagellak inruilen voor een mix van felle regenboogkleuren. Als basiskleur kies je best voor een iets neutralere tint. Zo valt je creatie een stuk meer op, maar zonder dat het overdreven is!

View this post on Instagram

#loveislove 🌈

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Zwart versus regenboogkleurtjes

Door zwart te combineren met een reeks fellere kleuren creëer je alvast een mooi contrast.

Schuine strepen

Ziet er moeilijk uit, maar deze schuine streepjes teken je makkelijk zelf!

Subtiele regenboog

Mag het voor jou iets subtieler? Dan is onderstaande creatie zeker iets voor jou. Met de hulp van nagellak of piepkleine stukjes washitape teken je een dunne regenboog op je nagel. Vergeet zeker niet om ook een laagje topcoat aan te brengen. Zo ben je er zeker van dat alles goed blijft zitten.

Regenboogsterretjes

Voor onderstaande creatie gebruik je – tenzij je een extreem vaste hand hebt – best een aantal nagelstickers. En ook hier breng je als afwerking een laagje transparante nagellak aan. Je wil natuurlijk niet dat al je harde werk voor niets is geweest, toch?

Abstracte regenboog

Lijkt een beetje op een variant van hierboven, maar in plaats van de regenboog in het midden van je nagels te tekenen, ga je het wit van je nagels volgen. Als abstracte touch voeg je nog een zwarte streep toe in het midden én een topcoat voor een lekker glossy effect.

Verticale strepen

Deze look is redelijk makkelijk om na te maken omdat je voornamelijk rechte strepen moet tekenen. Het enige wat je wel nodig hebt, is een portie tijd en geduld, want je moet elke streep voldoende laten drogen vooraleer je aan de volgende kleur begint.

Pastelkleurige regenboog

Ben je het niet gewoon om felle kleurtjes op je nagels te dragen? Probeer dan eerst een aantal pasteltinten uit voor een iets zachter effect.

Nude versus felle kleuren

Niet alleen zwart past mooi bij felle kleuren, ook in combinatie met een nude tint ziet het er leuk uit!

View this post on Instagram

🏳️‍🌈❤️

A post shared by A S H L E Y • Nailtech (@nailtech_ashley) on

Regenboogsteentjes

Bij deze creatie ga je best omgekeerd te werk. Je wil de steentjes namelijk niet rechtstreeks op je nagel kleven. Breng dus eerst een transparante topcoat aan als basis. Breng de nagelsteentjes vervolgens in een golvende beweging aan op je nagels. Je kan natuurlijk ook steeds een ander patroon volgen en volop beginnen experimenteren. De keuze is aan jou!

View this post on Instagram

Look out for the 🐍🐍🐍

A post shared by jennynails (@jennynails) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.