Home FASHION & BEAUTY Dit zijn 8 van de populairste nagellakkleuren voor deze winter

Dit zijn 8 van de populairste nagellakkleuren voor deze winter

Ook een beetje nagellakverslaafd?

nagels lakken
© Getty
Een gezichtsmasker opsmeren en uitgebreid de tijd nemen om onze nagels te lakken. Het is een van onze favoriete bezigheden op een cosy winteravond. Onderstaande acht kleurtjes zijn deze winter alvast het populairst. Shop wisely!
1 / 8
Donkerrood
Héél zacht lila
Olijfgroen
Chocoladebruin
Roségoud
Donkerpaars
Mosterdgeel
Rood met een twist
Donkerrood
Donkerrood

Donkerrood is een klassieke kleur om je nagels in te lakken tijdens de wintermaanden. Selena Gomez is alvast fan, want zij werd vorige week nog gespot met een bordeauxtint op haar nagels.

€ 9,95 via Bol.com

Héél zacht lila
Héél zacht lila

In de winter mag je gerust je nagellak afstemmen op de iets koudere temperaturen. Denk bijvoorbeeld maar aan lichte, koele kleuren zoals dit nagellakje van L’Oréal.

€ 9,50 via Bol.com

Olijfgroen
Olijfgroen

Nog een iets donkerdere kleur die het goed doet dit seizoen is olijfgroen. Een aanrader voor wie het eens iets anders mag zijn dan zwart of rood.

€ 9,05 via Bol.com

Chocoladebruin
Chocoladebruin

Draag jij liefst donkere kleuren op je nagels, maar is zwart voor jou iets te hard? Dan wil je dit seizoen een donkerbruin nagellakje in huis halen. Staat heel modern én het is een kleur die we deze winter nog vaak zullen zien.

€ 6,79 via Bol.com

Roségoud
Roségoud

Op vlak van nagellak zijn glanzende metallic kleuren in en dan hebben we het vooral over de lichtroze varianten zoals bijvoorbeeld roségoud. Je kan al je nagels hiermee lakken, maar je kan bijvoorbeeld ook één nagel in deze kleur doen als accent.

€ 8,95 via Bol.com

Donkerpaars
Donkerpaars

Het lijkt op het eerste zicht misschien een beetje alternatief, maar een donkerpaarse tint op je nagels ziet er net heel elegant uit. Daarnaast is het ook lekker origineel, want de kleur is nog volop aan haar opmars bezig.

€ 6,99 via Bol.com

Mosterdgeel
Mosterdgeel

Ook donkergeel is een topper dit seizoen. De felle en pastelgele tinten laten we even voor wat ze zijn, want deze winter kiezen we eerder voor iets rijkere kleuren zoals bijvoorbeeld mosterdgeel.

€ 13,79 via Bol.com

Rood met een twist
Rood met een twist

Rood kan zeker deze winter, maar dan wel met een twist. Kies bijvoorbeeld voor een lakje met glitters in. Heel leuk ook voor valentijn!

€ 9,95 via Bol.com

Nog meer beauty: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.