Home FASHION & BEAUTY Fashion GESPOT: dit waren de 4 populairste accessoires tijdens New York Fashion Week

GESPOT: dit waren de 4 populairste accessoires tijdens New York Fashion Week

Benieuwd welke schoenen of tassen jij komend seizoen in huis moet halen?

fashion week
© Getty

Heb jij nog wat plaats in je herfstgarderobe? Haal je bankkaart dan maar naar boven. Afgelopen week was het namelijk New York Fashion Week en daar vielen heel wat trends te spotten. Benieuwd wat er in is op vlak van accessoires? Keep on reading!

In mode draait alles om details. Zo is je outfit niet compleet zonder de juiste schoenen of tas. Net daarom gingen wij op zoek naar de voornaamste accessoiretrends van New York Fashion Week. Resultaat? Zo weet jij perfect welke zonnebril, tas en schoenen jij in huis moet halen om er komende herfst helemaal on point uit te zien.

1 / 4
Knielaarzen
Geen overdreven grote of kleine zonnebrillen
Handtassen uit (nep)leer
Schoenen met een vierkante hak
Knielaarzen
Knielaarzen

De laatste jaren zagen we vooral laarzen die tot over de knie kwamen, maar dit seizoen zagen we vooral veel knielaarzen tijdens NYFW. Ziet er net iets volwassener uit dan een paar enkellaarsjes en je kan het op talloze manieren combineren. Denk maar aan je favoriete jurkje of met een paar skinny jeans.

Geen overdreven grote of kleine zonnebrillen
Geen overdreven grote of kleine zonnebrillen

Eentje om deze nazomer nog snel (weer) uit de kast te halen. Oversized zonnebrillen of brillen met piepkleine glazen waren lang dominant in het straatbeeld, maar anno 2019 zien we steeds meer ‘normale’ groottes terug. Ook simpelere kleuren zoals pikzwart en donkerbruin zijn weer populair.

Handtassen uit (nep)leer
Handtassen uit (nep)leer

Less is more is helemaal van toepassing als we kijken naar de handtassentrend van het moment. Kies dus voor een basic exemplaar in plaats van eentje met parels, veren of andere details op. We zien ook minder kleine tassen, maar juist modellen die net groot genoeg zijn voor je gsm, portefeuille en sleutels. Halleluja!

Schoenen met een vierkante hak
Schoenen met een vierkante hak

Schoenen – en vooral sandalen- met een vierkante hak zijn enorm populair. Wie nog sandaaltjes wil shoppen, kiest voor een exemplaar met een bandje rond de enkel. Niet voor iedereen, maar wie helemaal mee wil zijn, koopt best een paar schoenen met een visnetdetail.

Beelden:  © Getty

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.