Home FASHION & BEAUTY Fashion Personaliseer je eigen T-shirt aan een spotprijsje bij Zeeman

Personaliseer je eigen T-shirt aan een spotprijsje bij Zeeman

Ideaal voor een vrijgezellenfeestje!

Shutterstock

Heb je binnenkort een wild vrijgezellenfeestje gepland en wil je een pak geld uitsparen voor drank en food? Of zoek je een origineel verjaardagscadeautje? Maak dan een T-shirt online bij Zeeman. Supergemakkelijk en spotgoedkoop!

Het lijkt wel alsof elk modemerk het laatste jaar een T-shirt of sweater met een tekst erop uitbracht. De ene zin was al wat gevatter dan de andere, maar feit is dat slogankledij niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Wil je origineel uit de hoek komen, maak dan zelf je uniek T-shirt. Dat hoeft zelfs helemaal niet zoveel te kosten, want bij Zeeman kan dit nu voor een spotprijsje.

Quote

Je kan kiezen uit verschillende modellen, zowel voor mannen als vrouwen. Zelfs voor baby’tjes is er een superschattig pakje. In een tekstbalkje schrijf je een zinnetje of quote naar keuze, in gelijk welke kleur. Je hebt ook de mogelijkheid om er een toffe foto of logo bij te plaatsen. Onbedrukt kosten de T-shirts 2,49 euro of 2,99 euro, en de prijs varieert tot zo’n 12 euro afhankelijk van welke tekst of foto je erop plaatst.

Origineel

Dit is hét ideale verjaardagscadeau, de beste methode om die vrijgezellen-T-shirts te ontwerpen of een originele manier om een boodschap – ‘Wil jij mijn peter zijn?’ – mee te delen aan iemand. Wil je zelf aan de slag, dat kan hier. Onze Flair-T-shirt kwam op 7,24 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.