https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Partynagels in 5 minuten

Partynagels in 5 minuten

Judith
Geloof ons, wij zijn ook geen Handymans als het op nail art aankomt. Maar met deze funky bolletjes van Essence kan zelfs de meest onhandige Harriet haar nagels partyproof maken. En dat voor nog geen 5 euro!

Dit heb je nodig

partynagels 5 minuten gemakkelijk

* Nagellak in een funky kleurtje (als de bolletjes er dan toch zouden af vallen, zie je nog een leuk tintje). Wij gebruikten de kleur 'Bloody Mary to Go' van Catrice (€ 2,69 bij Kruidvat).

* Nail Art Effect Nails van Essence (€ 1,99 bij Kruidvat). Je kan kiezen uit effen gekleurde bolletjes, glitterstukjes, fluffy partikeltjes en glitterpoeder. Wij gingen voor de multicolorbolletjes, ze deden ons denken aan de 'discospikkels' van ons ijsje vroeger.

Stap 1: lak een nagel

partynagels snel gemakkelijk

Je werkt je nagels best één voor één af. De bolletjes moet je aanbrengen als je nagellak nog nat is, anders kleven ze niet. Dus: eerst één nagel lakken, die in het potje dompelen, dan pas naar de volgende overgaan.

Stap 2: bolletjes kleven

essence catrice partynagels

Op het potje zit een schuddekseltje maar ik vind het gemakkelijk om dat dekseltje er af te halen en mijn nagel, terwijl de nagellak dus nog wat nat is, in het potje te dompelen. Zo vliegen de bolletjes minder in het rond.

Stap 3: klaar!

partynagels snel

Het resultaat ziet er ingewikkeld uit en zelfs bij mij -als je niet van heel dichtbij kijkt, maar wie doet dat?- best spectaculair. Eerlijk is eerlijk, ik verlies van tijd tot tijd wat bolletjes maar het resultaat blijft zeker mooi voor een hele avond.

Ik zou het niet doen voor een dag op het werk (die bolletjes zijn minuscuul en kruipen zo je toetsenbord in) maar voor oudejaar zijn ze zeker een eyecatcher.