Home FASHION & BEAUTY Beauty OMG: deze video voor Balmain x L’Oréal collab moet je zien

OMG: deze video voor Balmain x L’Oréal collab moet je zien

We tellen ongeduldig af tot 20 september om de lippenstiftcollectie van Balmain x L’Oréal te kunnen kopen. In afwachten van deze – nu al legendarische – samenwerking krijgen we na de eerste beelden nu ook een volledig spotje te zien.

We moeten het ze nageven, couturemerk Balmain en beautygigant L’Oréal weten hoe ze ons op het puntje van onze stoel moeten krijgen. In de net gelanceerde campagnespot voor de collab krijgen we Olivier Rousteing te zien met al zijn muzes voor de 12 nieuwe kleuren uit de collectie.

Want we zijn het allemaal waard

Volgens Olivier Rousteing maak je dankzij de juiste lippenstift meteen een statement nog voor je een woord hebt gezegd. Verder lanceert hij in het spotje een oproep: ‘No matter your origin, no matter your tribe. Come together. Be seen. Be heard. United we are invincible.’

Onze favoriete supermodellen zijn ook van de partij, zoals Doutzen Kroes, om tussendoor heel zwoel ‘read my lips’ te fluisteren. De klassieke slogan ‘I’m worth it’ van L’Oréal is voor de unieke collab omgedoopt tot de toepasselijke ‘We are all worth it‘.

Bravo met de girlpower in je campagne cher Olivier! Al maakt het filmpje ons nu nóg ongeduldiger tot de release.

Lees meer over beauty: