Home FASHION & BEAUTY Beauty Lush heeft dit product geïnspireerd op prinses Diana

Lush heeft dit product geïnspireerd op prinses Diana

Jij hebt het vast al gebruikt zonder dat je dit wist!

Lush Cosmetics blijft elke keer weer scoren met de leukste producten. Maar wat je ongetwijfeld niet wist, is dat een van de bestaande producten van het populaire merk geïnspireerd is op niemand minder dan prinses Diana.

Prinses Diana blijft decennia na haar dood voortleven in haar twee zonen prins William en prins Harry, en natuurlijk ook in de harten van haar vele fans. De altijd stijlvolle prinses blijft tot vandaag een inspiratiebron voor velen. Sterren als Rihanna werden al gespot met T-shirts waarop de prinses staat afgebeeld.

Gorgeous Facial Moisturizer

Ook voor beautymerken is de overleden prinses tot op heden een muze. Zo heeft de medeoprichter van Lush CosmeticsMark Constantine, onthuld dat de Gorgeous Facial Moisturizer geïnspireerd is door Lady Di.

De hydraterende crème is een van de duurste producten van Lush, maar wordt goed verkocht. (Nu we weten dat het product gebaseerd is op een prinses, valt de prijs best goed mee.) Het is een rijke crème bestaande uit biologische koudgeperste teunisbloemolie (Oenothera biennis), diep reinigend vers ananassap en verse biologische citroen- en sinaasappelsap met een verfrissende en herstellende werking.

De Gorgeous Facial Moisturizer heeft een prijskaartje van € 59,95 (45 g) en vind je hier.

Lees ook: