Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: zelfs Pippa Middleton kon niet weerstaan aan deze haartrend

ZIEN: zelfs Pippa Middleton kon niet weerstaan aan deze haartrend

Zou jij staan met deze snit?

© PHOTO NEWS

Pippa Middleton volgt net als wij de laatste trends op de voet, en dat bewijst ze met haar nieuwste haarstijl. De jongere zus van Kate Middleton heeft de schaar gezet in haar lange lokken. In London werd ze al fietsend gespot met een frisse lob.

Pippa Middleton trok de aandacht van de wereld als bruidsmeisje tijdens het huwelijk van Kate Middleton en prins William in 2011. Sindsdien zijn we haar blijven volgen, en niet alleen voor haar mooie looks en bloedband met de Britse royalty, maar vooral omdat ze een geweldige stijl heeft.

Steeds meer celebs zetten de schaar in hun lange haren en ook 34-jarige Pippa kwam in de verleiding. Als schoonzus van prins William staat ze ongetwijfeld onder druk om er altijd gepolijst uit te zien. Het is dan ook verfrissend om te zien dat ze onder het toeziend oog van de wereldpers nog altijd durft te experimenteren met haar look.

Love the lob

Pippa werd al fietsend gespot in Londen met een frisse lob en speelse highlights. Zelfs wanneer ze heel casual gekleed is, ziet de jongere zus van Kate Middleton er picco bello uit. See for yourself in onderstaande foto’s!

Wil je zelf een nieuwe haarstijl proberen en ben je op zoek naar een kapper? Ontdek de beste salons in je buurt via FlairHair.be.

Een mooi kapsel start met gezond haar! Klik hier voor de beste tips

Lees meer over Pippa: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.