Home FASHION & BEAUTY Beauty OMG: haar groeit écht sneller dankzij deze vitamines die Kylie Jenner gebruikt

OMG: haar groeit écht sneller dankzij deze vitamines die Kylie Jenner gebruikt

15 centimeter op drie maand tijd!

Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner is een kameleon als het op haar haar aankomt. Ze kan elke stijl en ieder kapsel zonder moeite aan. Haar geheim voor sterk en gezond haar: SugarBearHair gummies.

Journaliste Katie Corvino bij Elite Daily deed de test. Ze heeft naar eigen zeggen vervelend haar dat bijzonder traag groeit. Ze gebruikte de haarvitamines voor drie maanden en ze was verbaasd over het resultaat. Haar lokken waren maar liefst 15 centimeter gegroeid. Dat is veel, want het haar van een gezonde persoon groeit gemiddeld amper 1 centimeter per maand. Dit middel versnelt dat proces maal vijf!

Duidelijk verschil

Katie toont het verschil met twee selfies. Op de eerste foto, genomen begin februari, zie je dat haar haren maar net tot op haar schouders vallen. Op het tweede beeld, slechts drie maanden later, vallen haar lokken al gemakkelijk voorbij haar oksels. Het verschil in lengte is duidelijk zichtbaar.

Beertjes

Katie is naar eigen zeggen verknocht aan de turquoise pilletjes in de vorm van beertjes. Je kan de SugarBearHair kopen bij Amazon voor 32,69 dollar of zo’n 28 euro. Ze voegt er wel aan toe dat dit puur haar eigen ervaring is en dat ze zeker geen haarexpert is.

Foto 1


Katie Corvino

Foto 2:


Kylah Benes

Het ‘wondermiddel’:

Enjoying 2 delicious SugarBears every day! 🐻💞🐻 @kusdjoni #sugarbearhair

A post shared by SugarBearHair OFFICIAL (@sugarbearhair) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.