https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Fashion OEI: teddybeerpantoffels worden dit najaar hotter dan ooit

OEI: teddybeerpantoffels worden dit najaar hotter dan ooit

En als het van Vetements afhangt, draag je die potsierlijke sloffen zelfs op straat!

© Getty

Als je dacht dat die zogenaamde dad sneakers de gewaagdste schoenen in je kast zijn, heb je het helemaal mis. De teddybeerpantoffel is namelijk al wat de klok slaat deze herfst en winter. En als het aan het Franse modelabel Vetement ligt, draag je die potsierlijke sloffen zelfs gewoon op straat.

In onze kindertijd keken we reikhalzend uit naar het moment waarop we onze ijskoude voetjes in die fluffy pantoffels konden schuiven en bedtijd zo lang mogelijk probeerden uit te stellen. En hoewel die tijd ondertussen ver achter ons ligt, blaast het Franse modehuis Vetements die nostalgische pantoffels nu net nieuw leven in. Jawel, in hun webshop prijken sinds kort immense teddybeerpantoffels. En als we immens zeggen, mag je dat vrij letterlijk nemen. Terwijl we op de doorsnee pantoffel meestal enkel de schattige oogjes van de beertjes spotten, schuift Vetement een volledige knuffel rond je voeten. Zachte armen en beentjes inclusief.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

It’s so fluffy 

De ‘Hug Me Bear’-pantoffels zijn het zoveelste ludieke ontwerp dat het luxueuze modehuis op de markt brengt en maken deel uit van het fenomeen ‘ugly fashion‘. Ook dad sneakers behoorden lange tijd tot die categorie, maar ondertussen heeft elke fashionista wel een paar in de kast staan. Of de teddybeerpantoffels diezelfde roem krijgen, valt echter nog af te wachten. Als je die van Vetement wil scoren, zal je wel diep in je portemonnee moeten tasten. De pareltjes zijn te koop voor zo’n € 790, maar daarvoor krijg je wel een binnenkant van katoen en een buitenkant van alpacawol en mohair. ‘Bokes met choco’ voor de rest van de maand dan maar? ?

PS mocht je geen fan zijn van pantoffels, Vetements verwerkte de teddyberen ook in hun rugzakken…

View this post on Instagram

NEW SEASON NOW www.net-a-porter.com @netaporter

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: