Home FASHION & BEAUTY Fashion Dit is dé nieuwe trend om je geliefde ten huwelijk te vragen

Dit is dé nieuwe trend om je geliefde ten huwelijk te vragen

Voortaan geen ring in een fluwelen doosje meer!

Trouwfanaten, hold your breath, want er is zonet een nieuwe trend gesignaleerd in verlovingsland! Het luxueuze modehuis Maison Margiela lanceert namelijk een paar schoenen waarmee je vriend je op een bijzondere manier om je hand kan vragen. Of moeten we zeggen voet?

We hebben er al oneindig veel keer over gedroomd: hoe zal mijn lief ooit dé grote vraag poppen? Gaat hij op één knie tijdens een summer getaway naar het romantische Venetië? Of trommelt hij de hele familie op voor een ware flashmob waarna hij zenuwachtig die ring uit dat doosje haalt? Als het van Maison Margiela afhangt, ziet dat laatste scenario er binnenkort toch iets anders uit. Het van oorsprong Belgische modehuis schuift namelijk het rode fluwelen juwelendoosje regelrecht aan de kant. Creatief directeur John Galliano introduceert een paar hakken waarin je verlovingsring op een bijzondere manier verwerkt zit!

Wie past het schoentje?

Op het eerste zicht lijkt er niets bijzonder aan die prachtige witte muiltjes, maar wie goed kijkt, spot in die hak uit plexiglas wel degelijk een diamanten ring. Met teksten als Marry Me en Kiss Me op de binnenkant van de zolen schopt dit ontwerp het meteen tot een van de origineelste huwelijksaanzoeken. Is wit niet jouw kleur? Dan kan je ook voor een zwart of verleidelijk rood exemplaar kiezen. Uiteraard komt dit bijzondere ontwerp ook met een even impressionant prijskaart. Voor de witte muiltjes betaal je bijvoorbeeld al snel € 950. Bonus: je hebt wel meteen je droomschoenen gevonden voor je grote dag. De investering waard?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.