Home FASHION & BEAUTY Nieuwe online shopping hack die je vele euro’s gaat besparen

Nieuwe online shopping hack die je vele euro’s gaat besparen

Ik zou shoppen kunnen opgeven, maar ik ben geen opgever!

Giphy.com
Een app die je tijd en geld bespaart terwijl je online shopt? Klinkt als een shopaholicdroom die uitkomt, want online shoppen is een eerder dure hobby. Nieuwe site Honey komt met een life-changing hack die je heel wat geld gaat besparen.

Online shoppen is een fulltime bezigheid; je blijft items in je mandje of wishlist zetten, vergelijkt verschillende sites totdat je weet dat je de juiste zwarte ripped jeans hebt, en dan wil je ook nog eens de beste prijs voor je aankoop. Je kan altijd op zoek gaan naar kortingscodes via Google, maar het is heel tijdrovend om alle codes op te zoeken en dan nog eens te kijken welke van toepassing zijn op je favoriete online shopparadijs. Daarom is Honey de shophack waar wij als shopaholics op hebben liggen wachten.

Hoe werkt het juist?

Je download de Honey Google Chrome-extension en dan ga je online shoppen zoals je altijd doet. Wanneer je een website bezoekt die compatibel is met Honey, zal het logo oranje worden en als je hier op klikt, krijg je elke beschikbare kortingscode voor de site in kwestie.

yes

gif

Wanneer je tevreden bent met je aankoop en gaat uitchecken, klik je op: 'try codes'. Honey zoekt dan voor jou de beste deal.

Wanneer Honey door alle beschikbare kortingscodes is gegaan, selecteert het de combinatie die jou het meeste geld gaat besparen (dubbele besparing). Want niet alle kortingscodes zijn te combineren.

jes

Je krijgt ook nog nuttige informatie zoals: hoe groot de kans is dat de code werkt en hoe succesvol de kortingscode was voor andere gebruikers.

jes

Momenteel werkt de extension op tal van internationale websites zoals River Island en Forever 21. Maar vooral Amerika valt in de prijzen. Elke dag komen er wel meer en meer online winkels bij. Beste uitvinding ooit?!

Lees ook:

SHOPPEN: 12 lenteschoenen met een witte rubberen zool.

HEBBEN: de nieuwe schoenencollectie van Primark.

13 x de jogging-jurk/rok.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.