Home FASHION & BEAUTY Beauty Dankzij de nieuwe bruisballen van Lush willen wij nú meteen in bad...

Dankzij de nieuwe bruisballen van Lush willen wij nú meteen in bad plonsen

Is die werkdag bijna voorbij?

© Instagram @lush_kalverstraat

Omdat deze werkweek wél vijf dagen telt, hebben wij dringend nood aan een verwenmomentje. Lush to the rescue! Het bedrijf lanceerde een nieuwe soort bruisbal, en in zo’n jelly mengelmoes hebben wij nog nooit een bad genomen. Maar voor alles is er een eerste keer!

Er is niets beter dan een zalig warm bad met een bruisbal van Lush. Je wordt betoverd door de verschillende kleurrijke golven en het is natuurlijk hét middel om in no time afscheid te nemen van je stress. Maar nu komt het bedrijf met een nieuwe soort bruisbal op de markt. Enter de jelly bomb!

Hallo, nieuwe boomerang op Instagram

Yep, dat heb je goed gelezen. Lush lanceert een bruisbal die na een tijdje in een soort van gelei verandert. De bruisbal werkt trouwens verzachtend en kalmerend op de huid. En dat is nog niet alles, want net als de rest van het gamma van Lush past deze nieuwe uitvinding ook perfect op Instagram. Een reden te meer om een exemplaar in huis te halen.

De jelly bruisballen bestaan in vier verschillende varianten. Wat dacht je van een glinsterend zwart bad? Of een kalmerend bad met lavendel? Of een badkamer die naar zomerse vruchten of kokosnoten ruikt? Voor een kleine vijf euro zit je ermee in bad. Aan jou de keuze!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.