Home FASHION & BEAUTY VIDEO: zo worden de zalige unicorn horn bubble bars van Lush gemaakt

VIDEO: zo worden de zalige unicorn horn bubble bars van Lush gemaakt

Magical!

@lush_ausnz
Beautylovers van over de hele wereld werden vorige week helemaal gek toen de eerste beelden van de unicorn horn bubble bar van Lush verschenen. De magische bruisbal maakt van élk bad een feestje en is daarom enorm geliefd bij vele beautyjunkies. Maar wist je al hoe zo'n bubble bar gemaakt wordt?

Oh, de Lushfabriek: het is misschien nog wel een magischere plek dan Disneyland. Met vrolijke kleurtjes en heerlijke geurtjes moet elke werkdag er een ontspannende ervaring zijn, toch? De producten van Lush worden met de hand – en met veel liefde – in elkaar gedraaid door de fabrieksmedewerkers van Lush. Zo ook de – nu al iconische – unicorn horn bubble bar.

 

A photo posted by @iartcandy on

Unicorn horn' is een deel van de valentijnscollectie die Lush dit jaar lanceert. De hoornvormige bruisbal bestaat uit verschillende felle kleuren en heeft een laagje glitter om je badwater nét dat beetje extra te geven. Net zoals de meeste bruisballen van Lush, is ook unicorn horn een ingewikkeld geval met meerdere lagen en verschillende essentiële oliën. En het productieproces daarvan ziet er ongeveer zo uit:

De unicorn horn bubble bar kan je nu al shoppen bij Lush voor € 5,95. En, eh, als je 'm niet van je partner krijgt, verwen je jezelf toch gewoon?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.