Home FASHION & BEAUTY Beauty PUR-FECT: de nieuwste nagellakcollectie van Hello Kitty voor OPI is té mooi...

PUR-FECT: de nieuwste nagellakcollectie van Hello Kitty voor OPI is té mooi voor woorden

Hello Kitty
© OPI

Hello Kitty viert dit jaar haar 45ste verjaardag en dat zal de wereld geweten hebben! Na een samenwerking met Puma en Levi’s, slaat het Japanse poesje voor de tweede keer de handen in elkaar met OPI. Wedden dat je mani- en pedicure er nog nooit zo schattig uitzag?

OPI kan maar niet genoeg krijgen van Hello Kitty. Drie jaar na het immense succes van de eerste OPI x Hello Kitty Collection lanceert het Amerikaanse nagellaklabel opnieuw een limited edition-lijn samen met het wereldberoemde Japanse katje.

De zachtroze tint ‘Let’s Be Friends’ was in 2016 een van OPI’s best verkochte nagellakken aller tijden. Het was voor medeoprichtster Suzi Weiss-Fischmann dan ook vanzelfsprekend dat het lakje ook in de nieuwe collectie zou zitten. ‘We waren zelf overweldigd door het succes van de eerste Hello Kitty-collectie. Drie jaar later zijn er nog steeds klanten die ernaar vragen’, aldus Weiss-Fischmann.

Glamoureus de feestdagen in

Onder het mom ‘klant is koning’ lanceert het merk opnieuw een OPI x Hello Kitty Collection, bestaande uit 12 kleuren en 3 feestelijke glitterlakjes. Alle tinten zijn verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor (enkel voor professioneel gebruik).

Naast klassiek rood en feestelijk zilver en goud, bevat de najaarscollectie ook heel wat glinsterende pasteltinten zoals poederroze en babyblauw, maar ook dieppaars en nachtblauw. Voor de nagellak betaal je € 15,95 per stuk, voor de Infinite Shine € 20,50. Ontdek de volledige collectie hieronder en shop ze hier.

A Hush Of Blush

A Kiss On The Chic

All About The Bows

Glitter To My Heart

Hello Pretty

Isn’t She Iconic

Let Love Sparkle

Let’s Be Friends

Let’s Celebrate

Many Celebrations To Go

My Favorite Gal Pal

Pile On The Sprinkles

Born To Sparkle

Dream In Glitter

Glitter All The Way

[td_smart_list_end]

Nog meer leesvoer voor beautylovers: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.