Home FASHION & BEAUTY Must visit: Bar Doux van Ultra Doux

Must visit: Bar Doux van Ultra Doux

Flair
Onlangs kon je in Antwerpen terecht voor een dagje pure verwennerij voor jou en je bff, mama of zus. Je kon je coupe onder handen laten nemen in de Shampoo Zone en een lekkere smoothie drinken in de Smoothie Bar. Girl heaven, toch?

Onlangs kon je in Antwerpen een bezoekje brengen aan Bar Doux. Daar kon je op zoek gaan naar dé perfecte shampoo. Bezoekers konden tijdens hun zoektocht niet alleen de uitgebreide collectie van Ultra Doux bewonderen, maar ook de ingrediënten ruiken, proeven en zelf ervaren.  

     

Discovery Zone

Bar Doux

Wie de perfecte shampoo voor zijn coupe wou vinden, moest een bezoekje brengen aan de Discovery Zone. Daar stonden de 20 verschillende collecties van het merk uitgestald. Drie collecties, waaronder de Mythische Olijven, werden extra in de kijker gezet. Het resultaat? Nooit meer urenlang (of toch zeker een kwartier) twijfelen in de supermarkt over welke je shampoo je nu wil kopen.

Smoothie Bar

smoothie

Meestal sta je niet stil bij de ingrediënten van haarproducten, toch zijn die essentieel voor een gezonde en glanzende coupe. In de Smoothie Bar kon je terecht voor een verfrissend drankje met als basis olijven, honing, argan en camelia. Puur natuur, net zoals de producten van Ultra Doux. Die bevatten namelijk geen parabenen. Resultaat? Een zachte en milde reiniging van je haar.

Shampoo Zone

shampoo

Wou je het instant effect graag zelf ervaren? Dan moest je je een weg banen naar de Shampoo Zone. Daar kon je genieten van een heerlijke wasbeurt net zoals bij de kapper. Zalig! Het laatste wat je moest doen? Het resultaat bewonderen en laat je foto nemen in de superleuke photobooth. Vervolgens nam je een gepersonaliseerde shampoo met je foto op mee naar huis als aandenken.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.