Home FASHION & BEAUTY MUST HAVE: de limited edition Levi’s x Chiara ‘The Blonde Salad’ Ferragni-jeans

MUST HAVE: de limited edition Levi’s x Chiara ‘The Blonde Salad’ Ferragni-jeans

Levi's
Door de jaren heen is Levi's haast onmisbaar geworden in de gemiddelde vrouwenkleerkast. Levi's' recentste samenwerking is er eentje met 'The Blonde Salad'-blogster Chiara Ferragni. Die samenwerking resulteerde in twee prachtige en zeer draagbare limited editions van de bekende 501-jeans.

Het standaard 501-jeansmodel van Levi's is een must have voor elke jeansfan. En wie is dat nu niet? Chiara Ferragni, oprichtster en gezicht van de blog 'The Blonde Salad', alvast wel. Chiara is een Italiaanse schone met maar liefst 7 miljoen (!) Instagramvolgers en heel wat verstand van fashion én business. Vorig jaar werd ze dankzij het enorme succes van haar blog zelfs nog de allereerste casestudy op Harvard Business School.

Deze samenwerking is een mix van twee culturen, net als ik. Ik ben een Italiaanse die in LA woont en mijn stijl is het resultaat van de invloeden van deze twee plaatsen.

'The Blonde Salad'

Chiara Ferragni's blog 'The Blonde Salad' brengt al zeven jaar lang een perfecte mix van fashion, beauty, inspirerende mensen en reizen. Daarenboven is er een e-shop verbonden aan de blog. Wat begon met een kleine hobbyblog, groeide uit tot een business waar een uitgebreid en getalenteerd team achter zit.

Ik ben zo enthousiast over deze samenwerking met Levi's. Levi's is het toppunt van kwaliteit en coolness, een echt statement in de fashion business.

Hebben! Hebben! Hebben!

Samen met Levi's ontwierp Chiara twee variaties op de 501-jeans. De broeken zijn enorm draagbaar, maar toch een tikkel speciaal op hun eigen manier. Hier en daar wat scheuren, een bandana en een hartje, meer details had Chiara niet nodig om de klassieke 501 haar eigen touch te geven.

Sta jij net als de hele Flairredactie te springen om Chiara's prachtige limited edition(s) in huis te halen? Dat kan voor € 129,95 via de webshop van Levi's. En wij kunnen je verzekeren: ze zitten za-lig!

bl

bl

                               Bekijk hier                                                     Bekijk hier

Redactrice Robine ontmoette Chiara in Milaan tijdens het lanceringsevent van Levi's voor Chiara's limited edition 501's.

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

En ze mocht er gaan dineren bij co-founder en CEO van 'The Blonde Salad' – tevens Chiara's ex én ultrahottie – Riccardo Pozzoli.

 

A photo posted by Robine van Tilburg (@robinevt) on

bl

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.