Home FASHION & BEAUTY Beauty MUST FOLLOW: deze Zweedse vrouw deelt de mooiste vlechtkapsels op Instagram

MUST FOLLOW: deze Zweedse vrouw deelt de mooiste vlechtkapsels op Instagram

En ze toont ook steeds hoe je de looks zelf kan namaken!

vlecht
© Dominka Roseclay via Instagram

De zomermaanden zijn hét moment om te experimenteren met verschillende vlechtkapsels. Wil jij graag leren om een aantal verschillende haarstijlen onder de knie te krijgen? Dan moet je Elvira Jonsson volgen op Instagram. Deze Zweedse vrouw deelt werkelijk de mooiste vlechten op haar account én ze legt meteen ook uit hoe je de looks zelf kan namaken. Succes!

Tijdens de zomermaanden zien we steeds vaker vlechten in het straatbeeld. Je kan steeds kiezen voor een basic vlecht of een andere klassieker zoals de vissengraatvlecht, maar er zijn nog heel wat andere opties die je kan proberen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Elvira Jonsson uit Zweden is alvast fan van vlechtkapsels en ze heeft dan ook een apart Instagramaccount opgericht waar ze al haar creaties deelt met de wereld. De blondine heeft alle verschillende technieken duidelijk goed onder de knie, want haar haarstijlen lijken wel of ze afkomstig zijn uit een Disneyfilm.

Op haar account @inspobyelvirall waar ze al meer dan 37.000 volgers heeft, deelde ze al zo’n 487 kunstwerkjes. Helaas zijn ze niet altijd even makkelijk, maar gelukkig toont Elvira in een kort filmpje steeds hoe je de looks zelf kan namaken. Je zal er dus wel eventjes voor moeten oefenen, maar de resultaten zijn het – als je het ons vraagt – meer dan waard.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.