Home FASHION & BEAUTY Fashion TIP: dit zijn de beste mondmaskers om te dragen bij helse temperaturen

TIP: dit zijn de beste mondmaskers om te dragen bij helse temperaturen

© Pexels

Een cruciaal wapen in de strijd tegen de verspreiding van COVID-19 is een mondmasker, maar zo’n lap stof voor je mond als het buiten warm is, is allesbehalve aangenaam. Welke mondmaskers zijn nu het meest comfortabel om te dragen bij helse temperaturen? Wij geven je een gouden tip!

Mondmaskers dragen in de zomer? Had je het ons een jaar geleden gevraagd, we hadden eens goed gelachen. Helaas is het nu bikkelharde werkelijkheid en moeten we ze dragen voor onze gezondheid en die van onze medemens. We hoeven je er al niet meer bij te vertellen dat het dragen van zo’n mondmasker allesbehalve comfortabel is nu het buiten zo warm is. Gelukkig bestaan er wel exemplaren die toch – in de mate van het mogelijke – comfortabel zitten als de zon haar werk doet.

Sportmerk

De gouden tip? Schaf een mondmasker van een sportmerk aan! Zulke brands weten perfect hoe ze hun kledingstukken zo ademend mogelijk kunnen maken. De meeste van die sportmerken maken er hun levensmissie van om hun stoffen te perfectioneren zodat je zweet afgevoerd kan worden, je niet oververhit raakt en je lichaam voldoende kan ademen. Je kan er dus op rekenen dat ze er ook voor hun mondmaskers alles aan doen om ze zo dragelijk mogelijk te maken. Wij selecteerden enkele (sport)mondmaskers die lekker comfortabel zitten, zelfs in het zonnetje!

Zwart mondmasker

€ 25,35 – Under Armour (pre-order)

Grijs masker met 5-lagen filter

€ 39,95 – Pacsafe via A.S.Adventure

Blauw (sport)mondmasker

€ 14,95 – Adidas

Herbruikbaar masker met tie-dyeprint

€ 12 – Keen via A.S.Adventure

Zwart (sport)mondmasker

€ 14,95 (voor 3 stuks) – Reebok

Geel mondneusmasker

€ 15 (voor 2 stuks) – Falke

Elastisch mondmasker met ademende 3D-ribben

14,95 – UYN via A.S.Adventure

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.