Home FASHION & BEAUTY Beauty Medewerkers van beautywalhalla Sephora delen hun experttips op TikTok

Medewerkers van beautywalhalla Sephora delen hun experttips op TikTok

Van hun favoriete producten tot tips om je lippen voller te doen lijken.

Sephora
© Deva Darshan via Unsplash

Als je jarenlang in de beautyindustrie werkt, pik je steevast enkele goede tips op. Medewerkers van beautywalhalla Sephora kennen de producten die ze verkopen bijvoorbeeld door en door én gelukkig voor ons delen ze via TikTok een aantal van hun favoriete make-upitems en -tips. Handig!

In ons Belgenlandje hebben we helaas geen Sephora, maar gelukkig kan je wel vlak over de grens, in onze buurlanden Frankrijk en Duitsland, enkele filialen terugvinden. Eentje om te onthouden wanneer je nog eens op roadtrip of citytrip gaat. Daarnaast zijn verschillende van de producten waar de medewerkers over vertellen ook (online) bij andere winkels te koop. En verder hebben ze het in hun TikTok-filmpjes niet alleen over specifieke items, maar delen ze ook een aantal van hun favoriete make-uptips.

TikTok-tips

First up is @babyvampbeauty. Zij heeft op haar account een hele reeks over de tips en trucjes die zij leerde tijdens haar opleiding om bij Sephora te mogen werken. Onze favoriet? In één van haar filmpjes toont ze hoe makkelijk het is om je lippen op een symmetrische manier te omlijnen met een lippotlood. Ze geeft in de video bovendien nog een extra tip voor wie droomt van vollere lippen. In haar andere filmpjes legt ze dan weer hoe je foundation moet aanbrengen, hoe je oogschaduw netjes kan vervagen en hoe je je neus moet contouren.

@babyvampbeautyIf you’ve ever wanted to perfect a red lip for a special occasion, try this out ? ##makeup hacks♬ Savage – Megan Thee Stallion

Daarnaast hebben we nog @kyragallego. Zij deelt onder meer haar favoriete producten en make-uptips. Eén van haar tips kan alvast van pas komen voor wie een droge huid heeft, maar toch graag een laagje foundation wil dragen. Zo vertelt ze bijvoorbeeld dat als je huid iets droger is je beter een vochtige make-upspons kan gebruiken in plaats van een foundationkwast of andere borstel. Ziet het geheel er toch iets te poederachtig uit? Dan gebruik je volgens haar best een hydraterende spray of face mist.

@kyragallegoPART 2 of tricks I learned at Sephora!!! ##fyp ##sephora ##makeup♬ original sound – kyra.gallego

Last but not least hebben we nog @miniinaaz. Shoppen in een winkel met zo’n groot aanbod als Sephora kan soms een beetje overweldigend zijn. Net daarom vertelt de medewerker achter dit account wat haar favoriete producten zijn. Enkele van haar favorieten zijn bijvoorbeeld de Luminous Silk Foundation van Armani en de Bad Gal Bang Mascara van Benefit. Deze twee merken zijn bovendien ook gewoon bij ons te koop. Daarnaast haalt ze ook enkele budgetvriendelijke alternatieven aan. Altijd leuk!

@miniinaaz##musthaves ##beautyhacks ##sephora ##sephoracanada ##fentybeauty ##makeup ##veganbeauty ##cleanbeauty ##fyp ##sephorastory ##sephorachallenge♬ original sound – miniinaaz

Heb jij de smaak te pakken en ben je op zoek naar nog wat extra tips? Op TikTok zijn er nog heel wat andere (ex-)medewerkers van Sephora die hun kennis delen met het platform. Het enige wat je moet doen om ze te vinden, is zoeken op #Sephora. Veel scrolplezier!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.