Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: dit is het mascaratrucje waar Kylie Jenner en Kim Kardashian bij...

AHA: dit is het mascaratrucje waar Kylie Jenner en Kim Kardashian bij zweren

En Kylie verklapt meteen ook wat haar favoriete mascara is.

kylie Jenner
© YouTube: Kylie Jenner

Breng jij graag make-up aan op je onderste wimpers, maar heb jij vaak meteen spijt nadat je een laagje zwarte mascara hebt aangebracht? Probeer dan eens onderstaand mascaratrucje van Kylie Jenner en Kim Kardashian.

Als we in de weer zijn met oogmake-up willen we ook op onze onderste wimperrand wat kleur aanbrengen. Zo creëer je een iets intensere blik, maar zwarte mascara zorgt er meestal voor dat het resultaat er vaak iets te streng uitziet. Nu kan je natuurlijk voor een oogpotlood of oogschaduw gaan, maar in een recente video op haar YouTube-kanaal laat Kylie Jenner ons een trucje zien dat wij alvast eens gaan proberen.

Zo gebruikt Kylie een zwarte mascara voor haar bovenste wimpers, maar voor haar onderste wimpers ruilt ze deze in voor een bruin exemplaar. Resultaat? Een natuurlijk en minimalistisch effect. ‘Het is eigenlijk tegen de regels om mascara op je onderste wimpers te gebruiken, maar dat kan me niet schelen. Ik gebruik onderaan een bruine mascara voor een subtiel effect’, aldus Kylie in een interview met Vogue.

In de video geeft Kylie ook enkele praktische tips en laat ze ons meteen haar favoriete bruine mascara zien. Zo is de realityster fan van de Diorshow Iconic Overcurl en dit in de kleur 694 Over Brun. Voor het mooiste resultaat breng je de mascara aan met de gebogen kant van het borsteltje. Zeker eens proberen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.