Home FASHION & BEAUTY Beauty 5 manieren om je froufrou te stylen nu je hem niet kan...

5 manieren om je froufrou te stylen nu je hem niet kan laten bijknippen

Good things (and hair) come to those who wait.😉

froufrou
© Getty

Of het nu van moeten of eerder vrijwillig is: je froufrou laten uitgroeien, kan een ware hel zijn. Zeker eens je die awkward tussenlengte bereikt hebt, zit er niets anders op dan doorbijten. Wij laten je dan ook 5 manieren zien hoe jij je pony kan stylen om zo te vermijden dat je er zelf de schaar in zet.

Hangt je froufrou ondertussen al serieus voor je ogen en beginnen je vingers stilaan te jeuken? Laat die schaar toch maar gewoon braaf in de schuif liggen. De kans is namelijk groot dat je er achteraf spijt van krijgt én er bestaan ook gewoon enkele alternatieven die minder drastisch zijn. Zo hebben wij vijf verschillende manieren om je froufrou te stylen op een rij gezet.

Het betere vlechtwerk

Zeker nu het wat mooier weer is, is het leuk om een vlechtje in je haar te leggen. De makkelijkste optie is om eerst een middenstreep te maken. Vervolgens ga je je froufrou in twee delen verdelen. Nadien ga je elke pluk invlechten richting de achterkant van je hoofd. Bevestig alles nog met een paar schuifspeldjes and that’s it.

Haarband á la Blair Waldorf

Haarbanden zijn ook dit seizoen weer in en zijn een heel makkelijke manier om je uitgegroeide froufrou te verbergen. Kies voor een exemplaar met een printje of voor een specialer stofje om de look iets minder braaf te maken. Tip: heb je ook last van een uitgroei? Schaf dan een iets breder exemplaar aan. Wedden dat het er zo al een stuk beter uitziet?

View this post on Instagram

Headband in store now $25

A post shared by Blessed With Joolz Boutique (@blessedwithjoolz_boutique) on

Schuifspeldjes to the rescue

De kans is groot dat je ergens in een lade nog wat verloren schuifspeldjes liggen hebt. Wel, deze kunnen nu erg goed van pas komen. Nu steek je je froufrou wel niet met één schuifspeldje weg. Anders gaat het geheel er héél erg braaf uitzien. In de plaats experimenteer je best met een mix van speldjes. Maak bijvoorbeeld een rijtje van vier schuifspeldjes onder elkaar, steek er eentje diagonaal of neem twee schuivertjes en maak er een kruis mee. Opties genoeg!

Strakke dot

De zogenaamde wet hair look is terug van weggeweest en laat dat nu erg goed van pas komen. Kam je haar strak naar achteren en maak een lage dot. Als je eerder pluizig haar hebt, kan je nog een beetje haarolie gebruiken om je lokken in model te houden. Een strakke dot is bovendien ook een goede manier om te camoufleren dat je haar een tikkeltje vet is én er komt ook geen hitte aan te pas.

Statement piece

Ben je wel een fan van haaraccessoires, maar is een haarband minder je ding? Ga dan voor een iets grotere of opvallendere haarspeld. Geef je look een instant upgrade en zo zit je ook niet de hele tijd met je vingers in je gezicht om je haar uit je ogen te houden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.