https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty MUST DO: 11 leuke online manieren om de komende weken je beautykennis...

MUST DO: 11 leuke online manieren om de komende weken je beautykennis bij te schaven

Het voordeel van binnen blijven: véél online beautyadvies, live tutorials en make-uplessen.

De komende weken kan je online op verschillende plaatsen terecht voor beautyadvies, virtuele make-uplessen, selfcare tips enzovoort. Beautyexperten delen hun kennis op het internet, zodat jij gedurende deze periode volop kan leren en oefenen. Dit zijn de leukste online initiatieven op een rijtje.

1. The Mobile Make-up Bar

Flairvisagiste Florence Teerlinck geeft wekelijks live make-uples op haar Instagramaccount. De eerste tutorial begint donderdag 2 april om 16.00u en gaat over hoe je je huid glowy kan maken nu je de hele dag binnen zit.

Volg het hier.

2. Cent Pur Cent

Op de Facebookpagina van het Belgische make-upmerk Cent Pur Cent kan je iedere avond live make-uples volgen van een andere make-upartiest.

Volg het hier.

3. Cheveux Heureux

Op deze Instagrampagina krijg je elke werkdag rond 19.00u advies over een bepaald beautyproduct en leer je hoe je het best gebruikt. Alle producten zijn clean, eco-friendly en cruelty free. Daarnaast kan je binnenkort ook op de ‘Natural Beauty Academy‘ terecht van Cheveux Heureux, daar kan je tegen betaling online workshops volgen rond skincare, make-up en haar.

Volg het hier.

4. BAM

Op dit account kan dagelijks ‘Coiffé Quarantaine’-haartutorials volgen. Haarstylist Klaartje toont toegankelijke kapsels waarvoor je weinig materiaal nodig hebt, bijvoorbeeld een visgraatvlecht of naturelle krullen.

Volg het hier.

5. Sabine Peeters

Make-upartiest Sabine Peeters publiceert enkele keren per week haar ‘Corona Cosmétique’-tutorials via IG TV, daarin toont ze makkelijke make-uplooks en toegankelijke kapsels.

Volg het hier.

6. Caudalie

Cosmeticamerk Caudalie moedigt zijn volgers aan om de hele week aan selfcare te doen. Op hun account kan je iedere avond livesessies volgen met onder andere workouts, yoga en beautytips.

Volg het hier.

7. Essie

Op het Instagramaccount van nagellakmerk Essie vind je dagelijks stories met tips en tutorials voor leuke en makkelijke nail art. Geloof ons, van die frisse lentekleurtjes fleur je meteen op.

Volg het hier.

8. Darphin

Huidverzorgingsmerk Darphin post regelmatig stories met beautytips en start vanaf volgende week op dinsdag en vrijdag met live-uitzendingen met huidverzorgingstips en gezichtsmassagetechnieken. De twee eerste sessies gaan door op 7 en 10 april om 9.00u.

Volg het hier.

9. M.A.C

Verschillende make-upartiesten, waaronder senior make-up artist Ines Borgonjon, nemen regelmatig de stories en IG TV van M.A.C over voor beautytips en make-uptutorials.

Volg het hier.

10. ProNails

Het Belgische merk ProNails snelt te hulp voor zij die thuis zitten met een uitgegroeide manicure en niet naar de nagelstylist kunnen om die te laten bijwerken. Op Pronailsathome.com vind je tips en tutorials om zelf je gellak te verwijderen of om je gelnagels bij te werken.

11. Flair

En last but not least: bekijk ook onze leerrijke en makkelijke make-uptutorials en benut de komende weken om volop te oefenen.

Lees ook: