Home FASHION & BEAUTY Beauty Man onderging 60 operaties om eruit te zien als Ken

Man onderging 60 operaties om eruit te zien als Ken

Menselijke barbiepop!

Instagram @rodrigoalvesuk

In ‘Gert Late Night’ op VIER hadden ze het gisteren over Rodrigo Alves (34). De man ging 60 keer onder het mes om zijn droom werkelijkheid te laten worden: eruitzien als Ken van Barbie. Deze transformatie kostte de Brit al meer dan een half miljoen euro. Slik!

De Britse Rodrigo had het gevoel dat hij in het verkeerde lichaam was geboren. Daarom liet de man zich volledig verbouwen. Zijn doel? Eruitzien als een Ken pop. Hij onderging daarvoor maar liefst 60 operaties en 100 cosmetische ingrepen. Zes neuscorrecties, lipinjecties, haar implantaten, tweemaal een ooglift, een facelift, een kin implantaat, een wenkbrauw lift, laserontharing van zijn volledige lichaam, een kont lift, implantaten in zijn borst en in zijn buik om een six pack te krijgen, fillers in zijn schouders, biceps en triceps, en ga zo maar door. Zelfs zijn glimlach werd operatief vergroot. Hij is ook een grote fan van liposuctie. Hij onderging de procedure op zijn rug, nek, wangen, kaak, middel en benen.

Liposuctie

Rodrigo geeft toe dat de operaties zijn tol eisen. Sommige dingen aan zijn valse lichaam beginnen uit- of af te vallen. Zo liep zijn laatste operatie faliekant mis. Hij liet porseleinen kronen over zijn tanden plaatsen, maar die vielen niet lang daarna uit. Hij wordt ook stilaan kaal door alle medicatie die hij moet slikken na zijn operaties. Artsen waarschuwen hem zelfs als hij nog aan zijn neus laat werken, dat die kan afvallen. Say what?! Toch is Rodrigo niet direct van plan om te stoppen met plastische chirurgie. Hij is nog steeds niet tevreden met zijn uiterlijk. De volgende ingreep die in zijn agenda staat, is een haartransplantatie.

Maagverkleining

Verder wil hij ook heel graag een maagverkleining omdat hij iets teveel weegt naar zijn goesting. Deze ingreep wordt normaal gezien enkel uitgevoerd bij mensen die lijden aan morbide obesitas. Deze operatie gaat niet door omdat het te riskant is. Rodrigo liet al veel te vaak een liposuctie uitvoeren. Hij ging vroeger namelijk elke keer als hij niet meer in een outfit paste onder het mes. Hij zal nu dus proberen vermageren op de natuurlijke manier, door te sporten.

I was not born this way ! I made my self this way. It has been a very long journey for me and it is a On going process, i represent I new generation of a modern society where we have the freedom to be what you wanna be and showcase that on social network. It feels good to be at home and to be able to let me hair down barefoot no make up no fancy clothing no noise only the sound of the birds singing and the breeze from the sea that blows the trees around my house. #equality #peace #respect #unique #creative #love #marbella #mylife #simplicity #rodrigoalves soon in #dubai then #milan #kish #losangeles #london #delhi #worldtraveller #sixpack #plasticpositive #aesthetic #golden #art #expression #kendoll #doll #humanlifekendoll #prettyguy #cuteblonde #cuteboys

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.