Home Lifestyle Body Met deze nieuwe trend in de plastische chirurgie lach je je…een kuiltje

Met deze nieuwe trend in de plastische chirurgie lach je je…een kuiltje

Voor zo'n 2500 dollar kan je iets meer op Ariana Grande of Harry Styles lijken.

Als je dacht dat je na het verkleinen van tepels echt alles gehoord had op vlak van plastische chirurgie, ben je fout. De laatste jaren zijn ‘designer dimples’ in opgang: mensen laten een holte in hun wangen maken om schattige kuiltjes zoals Ariana Grande en Harry Styles te bekomen.

Designer dimples

Terwijl het aantal plastische ingrepen met de jaren blijft stijgen, worden ook steeds nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan het sowieso al wijde spectrum van veranderingen die we aan ons uiterlijk kunnen doen. Een operatie waarnaar de vraag in de laatste jaren verdriedubbeld is, is die van de kuiltjes. Voor zo’n 800 tot 2500 dollar snijdt de plastisch chirurg een stuk uit je wangen, zodat je het effect krijgt van mooie lachkuiltjes die slechts enkelen natuurlijk hebben meegekregen. De operatie zelf zou nog geen halfuurtje duren.

Dimple Creation Procedure (Dimpleplasty) | Before and After | Email drkim@kimfacialsurgery.com or call (770)458-4255 to…

Posted by Kim Facial Plastic Surgery on Friday, August 18, 2017

Dimple Creation Procedure (Dimpleplasty) | Before and After | Email drkim@kimfacialsurgery.com or call (770)458-4255 to…

Posted by Kim Facial Plastic Surgery on Wednesday, May 3, 2017

#Repost @tangielarkinradio (@get_repost)・・・Happy Monday Y'all! 🙋🏽Time to Tune in&check in boo's!💋Thank you to @…

Posted by Kim Facial Plastic Surgery on Tuesday, July 25, 2017

De chirurgen kunnen de kuiltjes op zo’n manier maken dat ze enkel verschijnen wanneer de persoon lacht, net zoals bij iemand die van nature dimples heeft. Een kleine sidenote: de ingreep is slechts semi-permanent. Na zo’n maandje of twee zouden ze al zo goed als verdwenen zijn. Daar gaat die 2500 dollar. Om over het risico op permanente vervorming van het aangezicht nog maar te zwijgen. Misschien toch maar vrede nemen met die bolle kaakjes?

?

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Meer plastische chirurgie: