Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit zijn 3 van de grootste make-uptrends die je deze herfst moet...

Dit zijn 3 van de grootste make-uptrends die je deze herfst moet proberen

Makkelijk én niet over the top: we like!

trends
© Getty

De kapseltrends voor het komende najaar ken je al, maar wil je dat ook je make-uplook on point is? Kara Yoshimoto Bua, make-upartieste bij Chanel, vertelde in een interview met Bustle wat de grootste trends zijn voor deze herfst. Pluspunt: ze zijn stuk voor stuk erg draagbaar én makkelijk met elkaar te combineren.

Als we naar de make-uptrends voor de herfst kijken, zien we dat alles draait rond de drie G’s namelijk glitter, gloss en glans. Klinkt niet slecht, toch?

Glans

Een glowy look was niet alleen erg hip tijdens de zomermaanden, maar ook dit najaar mag de nodige dosis glans niet ontbreken. Voor we aan de slag gaan met highlighter is het belangrijk om je gelaat goed te hydrateren met een dagcrème. Nadien wil je een foundation gebruiken die een lichte dekking geeft om vervolgens een vloeibare highlighter aan te brengen. Deze breng je aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauw en wie echt all the way wil gaan, brengt nog een tikkeltje aan op haar sleutelbeen. De laatste stap is dan om alles af te poederen met een losse poeder.

Glitter

Glitter is back en daar worden wij op de redactie alleen maar vrolijk van. Het enige wat je hoeft te doen, is een glinsterende oogschaduw aanbrengen op je bewegend ooglid. Zorg er wel voor dat je iets met subtiele en fijne glitters kiest. Simpel, maar het geeft je ogen toch een fris accent.

Gloss

Glossy lippen zijn de trend komend najaar. Matte lippen zijn jarenlang populair geweest, maar nu mogen ze weer mooi glanzen. Qua kleur wil je voor een iets donkerder exemplaar gaan zoals bijvoorbeeld bordeaux. De ideale tint voor de herfst! Om ervoor te zorgen dat alles lang blijft zitten, wil je eerst je lippen omlijnen met een lippotlood. Last but not least breng je nog een dun laagje gloss aan om je make-uplook helemaal af te maken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.